Felmentessem magam vagy ne? Megéri?
Mi se. Úgyhogy talán ismételd meg a kérdésedet értelmesen, mondjuk úgy, ahogy egy egyetemistához méltó. A 14 helyesírási hiba a két és fél sorban szintén némiképp akadályozza a megértést.
Te most egyetemre jársz? Milyen tantárgyról van szó, mért mentenének fel belőle, mért kéne vizsgázni a felmentés ellenére, honnan van már jegyed belőle?
egyrészt maximálisan igazat adok az elsőnek.
viszont én tudok tippelni: gondolom még középiskolából van felmentésed, és csak az egyetemi bekerülés alól kapnál felmentést. szerintem ezt a részét használd ki, viszont az egyetemen már ne lazázd el.
nem, sajnos az icipici agyunk nem fogja fel a dolgokat, ha nem árulsz el minden lényeges információt. hol van az az "itt?" hol tanultál eddig eu-t? (eü-t?)
(mellesleg a bunkó hosszú ó. ha már sértegetsz, akkor rendesen csináld. vagy használd a köcsög szót, az egyszerűbb.)
Na azért fogd vissza magad! Nem mindenki érti miről van szó.
Én sem értem milyen tárgyat tanultál már. De felteszem tanulmányaid min. emeltszintű OKJ-sak vagyis lehet felmentést kérni adott már tanult tárgyakból az adott egyetemen. minden egyetem más és ezt a rendszert másképp határozza meg. Ha kérhetsz az előadás és gyakorlat látogatása alól felmentést de vizsgáznod ugyanúgy kell mint a többieknek nem éri meg. Ha a vizsga alól is felmentenek és a már egyszer megszerzett jegyed megajánlják akkor kérjél. Egyel kevesebb teljesítendő tárgy és vizsga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!