Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Anyukám nem igazán támogatja,...

Anyukám nem igazán támogatja, hogy ebbe a suliba jelentkezem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most vagyok 8.as és lasan 9 éve lovagolok. Egy lovas suliba szertnék jelentkezni, és most az van elsőnek megjelölve, de ő változtatni akar rajta. Mindenáron meg alar győzni, és azt mondja, megkérdezhetem az ismerősét(aki ott tartotta ennél a sulinál a lovait) hogy oda buta gyerekek járnak, és el fogok ot hülyülni...

Ő egy erős iskolába akar küldeni, ahol éjjel nappal tanulni kell, de én azt érzem, nem vagyok oda való. Tudom, hogy ő csak jót akar, de...

Nem ad érettségit a lovas suli, de le lehet rakni az érettségit más suliba is, ezt is mondtam neki. Már az ofőm is mondta, hogy kitartás, meg anyukám tőle is meglérdezte, mikor lehet a sorrenden változtatni. Nagyon a hátam mögött csinál mindent, nem jelenti ki így adolgoz, hogy: Nem mehetsz oda és kész! Hanem győzköd, mert jobb lett a felvételim, mint várta(74 pont) Szerintem még az is kitelik tőle, hogy a szóbelire való értesítést nem adja oda( mert a lovas suliba van elbeszélgetés is)

Ebbe az iskolába egyébként 3x-os túljelentkezés van...

Mit csináljak????

2013. febr. 13. 19:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Úgy, ha átmész?
2013. febr. 13. 20:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Tessék?
2013. febr. 13. 20:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Úgy tudsz csak érettségizni, ha átmész másik suliba?
2013. febr. 14. 17:47
 4/6 A kérdező kommentje:
igen
2013. febr. 14. 21:08
 5/6 anonim válasza:

Mik a terveid az életben?

Jogilag anyuci dönti el...

2013. febr. 17. 17:36
 6/6 anonim ***** válasza:

szerintem se menj abba a lovas suliba

nekem volt gimibe 3 osztálytáram is, akik a suli mellett versenyszerűen lovagoltak

+ volt szintén 3 úszó, akik közül az egyik világbajnokságra is ment, és emellett kitűnő lett az érettségije

ja és voltak ketten, akik nagyon komolyan zenéltek suli mellett, és jól is tanultak

szóval csak azt akarom mondani, hogy a suli mellett is tudsz lovagolni, és nem lehetetlen mindkettőben jól, sőt kitűnően teljesíteni

a lényeg, hogy egyensúlyban legyenek, és ne helyezed a lovakat a könyvek elé

egyetértek anyukáddal, bár a módszereivel kevésbé

2013. febr. 27. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!