Milyen a magyar szak?
Sziasztok! Végzős vagyok gimiben, és jövőre szeretnék magyar szakra menni (Debrecen vagy Szeged). Azt szeretném megkérdezni (akik mondjuk ilyen szakra járnak, vagy tudnak róla valamit), hogy miből áll, mennyire nehéz, stb. Szeretnék emelt szintű érettségit magyarból, az mennyivel nehezebb, mint a középszint?
A válaszokat előre is köszönöm.
szia,
nekem a legjobb barátnőm magyar szakos, azt mondja nem nehéz. Emelt szintet csak akkor próbáld meg ha nagyon biztos vagy a tudásodban, mert sokkal nehezebb, mint a közép és ki tudja milyen tanár lesz a vizsgáztatód, persze a +40 pont sem egy hátrány. Mindenképpen szedj össze egy- vagy két nyelvvizsgát és.. emelt szintből csak magyarból gondoltkodtál? mert mondjuk szerintem a töri könnyebb
Köszönöm a válaszokat. :) Hááát, az az igazság, hogy én a töritől jobban félek. :D Eszembe sem jutott, hogy az könnyebb lehetne, mint a magyar, de talán csak azért, mert utóbbi jobban érdekel. A szaktanárnál még érdeklődöm az emelt szintről, de már megemlítette, hogy elég nehéz... :D Majd még meglátom. :)
Még egyszer köszi mindenkinek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!