Hova lenne érdemes elmenni egyetemre, milyen szakra amivel könnyű elhelyezkedni és nem túl szélsőséges? 460 pontom van elvileg bármi szóba jöhet?
Jah, igen kihagytam a lényeget, nem akarnék már nagyon iskolába járni, ezért, nem akarnék orvosnak menni :/ Nagyon hosszú.
Mérnökin gondolkozok én is, csak melyik lenne jó.. Gépész mérnököt biztos megjelelölök, azthiszem 5-öt jelölhetek egyszerre egy áron.
A mérnöki szakma én úgy érzem kezd telítődni, ki tudja mi lesz 4 év múlva. Gépész ismerőseim több hónap után tudtak csak elhelyezkedni és nem is a régióban (TOP3-as gépészmérnöki képzésen az országban).
Én úgy érzékelem, hogy aminek értelme lehet:
- Infó (azon belül gazd. infó vagy mérnök infó (mérnök infót erősen ajánlom))
- Villamos mérnök (szerintem ez a szak még felfelé ível, a gépésszel ellentétben)
- Pénzügy-Számvitel (ezt is nagyon ajánlom, több harmadéves ismerősömnek már most biztos helye van különböző bankoknál!!!)
Persze ezeken mind érdemes tanulni és iskolába járni, én minimális energiát fektetek bele, de a tárgyaim 80%-át így is hozom általában.
Gépészre meg tényleg nagyon nagyon sok ember jelentkezik több éve, sokan kibuknak, de már egyre többen végzik el évente. Szóval azt nem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!