Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen szakra kene menjek?...

Milyen szakra kene menjek? Eskuvo szerveo szeretnek lenni.

Figyelt kérdés
Eskuvo meg barmilyen alkoalom szervezo szeretnek lenni.Ehez milyen szakot lehet elvegezni az egyetemen?Vagy csak tanfolyam van?Milyen tantargyakat kell tudni ehez???
2009. szept. 6. 14:23
 1/4 anonim ***** válasza:

rendezvényszervező sztem.

elég sok egyetemen indítanak, nézd meg a felvi.hu-n

2009. szept. 6. 14:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Elég egy rendezvényszervező tanfolyam,ne ess abba a hibába mint én.Én i rendszervező akartam lenni,jelentkeztem fősulira,csak akkor még nem volt divat utána nézni a dolgoknak.Hát amikor kiderült turizmus szakon ez az egész egy nagy közgáz dobtam egy hátast.De ha már itt vagyok befejezem:)Mellesleg nemhogy a rendezvényszervezéstől,de még az élettől is elment a kedvemXDSzóval hajrá tanfolyam:)
2009. szept. 6. 21:00
 3/4 A kérdező kommentje:
apam azt mondja hogy egyetem a fo,nem a tanfolyam....szivem szerint a tanfolyamt valasztanam,de szerinte nezik majd munkahelynel h van e egyetemem.....velemeny???
2009. szept. 6. 22:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyetem ebből nincs,csak főiskola,úgy hívják a szakot,hogy turizmus-vendéglátás és hivatalosan közgazdász leszel rendezvényszervező végzettséggel.Ha nem bírod a matekot és a közgázt bele se fogj.Amúgy ezzel a papírral én nem fogok más keze alá dolgozni,ha rendszervezést választanék szakiránynak akkor sem,ezzel csinlhatsz irodát.Amúgy simán elég a tanfolyam...
2009. szept. 7. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!