Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Iskolaváltás! Mikor lehet ezt...

Apollo93 kérdése:

Iskolaváltás! Mikor lehet ezt megtenni?

Figyelt kérdés
9.es vagyok de nem jön be a légkoör már az iskolában mert olyan iskolába mentem ahova nagyon soklány jár és kb én avgyok az egyetlen fiú az osztályomban...mind1 az a lényeg, hogy iskolát szeretnék váltani , hogy ezt mikor lehet megcsinálni?mikell ehez? stb..
2009. szept. 6. 14:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Annakidején én is váltottam, tizedik közepén mentem át egy másik gimnáziumba. A szüleim intézték, megbeszéltek egy találkozót az igazgatóval. Mivel matematika tagozatos osztályba akartam menni, el kellett beszélgetnem a matektanárnővel is.

Valószínűleg azért is vettek át többek közt, mert a két iskola között rivalizálás folyt, és jó tanuló voltam, így az új iskola ezzel a gesztussal beinthetett a réginek.

Nekem mást nem kellett csinálnom, csak szóltak, hogy melyik héttől menjek az új iskolába.

Úgyhogy azt javaslom, a szüleiddel beszélj, mert ők felelősek a taníttatásodért, nekik kell intézniük minden adminisztratív teendőt.

2009. szept. 6. 14:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Rendben, csak még arra lennék kíváncsi, hogy évközben bármikor átlehet menni vagy csak félévkor és/vagy évvégén?
2009. szept. 6. 15:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Én valamivel az 1. félév vége után mentem át, február közepe felé.
2009. szept. 6. 20:36
 4/4 anonim válasza:
Én második félév után két héttel..matektanárral összetűzés volt és még más megyébe volt a suli és bentlakásba raktak
2011. szept. 9. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!