Milyen területen lenne célszerű továbbtanulni?
Jövőre érettségizek, remélem 370-400 pont közt lesz pontom, programozó most az ami foglalkoztat. Milyen területen lenne érdemes gondolkodni még? Orvos s hasonló dolgok sajnos már csak a pont miatt is felejtősek szerintem, sok ismerősöm a pénzt nézi elsőként benne. Úgy gondolom minden szakterületet, de főként egy orvos munkája nem erről szól.
Szóval kíváncsi lennék rá, mi az amit javasoltok még a fentebbi ágon kívül!?
Nem programoztam még, azt megjegyezném, de úgy vélem szorgalommal s kitartással elsajátítható...
"Amúgy még az ELTE-s hozzászóló miatt fűzném hozzá, hogy a BME az, ahol már első évtől programozol és nem csak elméletben boncolgatod a dolgot."
Előző: Szerintem te túlságosan is elfogult vagy a BME-vel szemben. Én az SZTE-re járok programtervező informatikára és mi is az 1. évtől kezdve programozunk gyakorlatban. Szóval ez nem olyan nagy érdem. Meg te mérnökinfóra jársz, az ELTE-n "csak" proginfó van. Felesleges a két szakot összehasonlítani. Nem véletlenül különböző a két szaknak a neve, mivel proginfósként nem feltétlenül kell érteni a műszaki területhez, ott ráérnek elméletben többet programozni (mivel ez a szaknak a célja is). Mintha a mérnökinfót megvádolnák azzal, hogy túl sok a fizika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!