Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A felsőfokú OKJ képzésre a...

A felsőfokú OKJ képzésre a felvi.hu-n keresztül lehet jelentkezni?

Figyelt kérdés
Ezt az egyet nem értem. A Budapesti Gazdasági Főiskola hirdette meg ezt a felsőfokú képzést, de mivel OKJ képzéshez nem kell pontokat számítanom csak a Főiskolán, Egyetemen. Gondoltam, hogy akkor nem is felvi.hu-n kell jelentkeznem, mert az ugye Főiskolák, Egyetemek listáját tartalmazza. Köszi.
2013. febr. 9. 13:54
 1/7 A kérdező kommentje:

[link]

Innen választottam.

2013. febr. 9. 14:07
 2/7 anonim ***** válasza:

ez csak sima okj

ehhez nem kell felvi.hu

elég nyáron jelentkezni

ez nem felsőoktatási szakképzés

2013. febr. 9. 15:13
 3/7 A kérdező kommentje:
Oda van írva, h felsőfokú + minőségbiztosító intézmény neve pl Pécsi Tudomány Egyetem szóval tuti, h az. de azért kösz. :D
2013. febr. 9. 15:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Am. meg úgy kezdi, hogy felsőfokú szakmai képesítés okoska. ::D
2013. febr. 9. 15:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Látom, hogy oda van írva SZKI. Szóval SZak közép iskola, most akkor az első válaszadónak igaza volt? Ehhez nem kell felvi.hu csak nyáron jelentkezni? Ohhh már felakasztom magam annyira nem rétem.
2013. febr. 9. 15:52
 6/7 anonim ***** válasza:

az első válaszadónak teljes mértékben igaza volt

nem értem a problémád

de szerintem még te sem

2013. febr. 10. 09:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Már megoldottan felhívtam őket és letisztáztam, de azért kösz. :D
2013. febr. 10. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!