Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 8 Általánosal lehet valamit...

8 Általánosal lehet valamit dolgoznI?

Figyelt kérdés

Helló

Az a gondom hogy depreszióm van és szorongásom,

Ez az útolso éven a suliban,De mostanába sokkat hiányzik Ezzen a héten még csak hétfőn voltam suliba, 20 éves vagyok és anyira rossz most minden, nyáron voltam nyári gyakorlaton pincérként és azt mondta az egyik szakács én sose leszek pincér, suliba az emberek között sok a szorongásom, Tanárnő és olyan kérdésseket tett fell amivel nagyon leégetett, azt mondta szűz vagyok , meg hogy szoktam-e önkielégiteni . De mostanába sokkat üllök itthon nem tudok aludni, ÉS feledékeny is vagyok. Féllek a jövötöl de nem akkarok iskolázatlan lenni.

De például mindenkép felsőfoku végzettségel kereshetek csak sokkat? ?

Arra is gondoltam, hogy Informatikai tudásomal masszekolok. 100E fellet akkarok mindenkép keresni.

2013. febr. 7. 00:06
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Az lenne a legjobb, ha véget tudnál vetni azoknak a helyzeteknek, amik szorongást okoznak. Ugyanis ettől nem mennek a dolgaid és mindenki leértékel. Jelen esetben a sulit már nem érdemes otthagyni, valahogy szerezd meg a végzettséget, és tudd, hogy a tanárod, meg kik ilyet mondanak neked, azok visszataszító emberek, és senki nem ért velük egyet. Az ilyen ne menjen tanárnak, meg ne úgy egyáltalán emberek közé. Éld túl a sulit legyen meg a végzettség, és aztán majd kitalálod. Erre most nem kell rágörcsölni. Nem ők döntik el, hogy mi lesz belőled. Egyébként nagyon sok olyan felsőfokú végzettség nélküli szakma van, amivel sokat lehet keresni.
2013. febr. 7. 00:30
 2/10 A kérdező kommentje:

Kösszi a választ!!

Hát Valami ilyasmi állás kéne ahol fel tudnám használni a pozitiv képpeségeim!

[link]

Középfokku végzetség érettségit jellent?

2013. febr. 7. 00:36
 3/10 anonim ***** válasza:
80%

A tanárod egy sz@rházi, ettől függetlenül valamit kellene kezdened a szorongásoddal.

Én azt ajánlom, hogy végezz el egy vagyonőr tanfolyamot, ott férfiként könnyen el tudsz helyezkedni, egy őr 120 körül simán megkeres. És mielőtt kiakadnál, elárulom, hogy diplomás nő vagyok, és a vagyonőri papírommal dolgozom már évek óta, mert a diplomám sajnos sz@rt sem ér! Pedig nem büfészakot végeztem.

2013. febr. 7. 00:41
 4/10 anonim válasza:
80%

Lehetni lehet,de nem fogsz 1oo ezer forint felett keresni.

Előszőris az irásbeli hibákra figyelj oda egy kicsit jobban.

Érettségizz le,és ha jól vagy informatikából akkor arra feküdj rá,talán befejezhetnél valami okj-s tanfolyamot informatikával kapcsolatban,ha van rá lehetőséged,és tanúlj egy idegen nyelvet,legalább alapfokon tudd.Nem kell szorongani...Puzsér Róbert mondta,hogy nincs semmi baj,ha egészséges vagy,és nincs háború!Tűzd ki magadnak a holnapot,és próbálj erősebb lenni...sok sikert!:)

2013. febr. 7. 00:45
 5/10 anonim ***** válasza:
64%
előző vagyok. Amúgy prostituáltként is dolgoztam, de nagyon elhasználódtam, ezért abbahagytam
2013. febr. 7. 00:45
 6/10 A kérdező kommentje:

100E fellet , ugy értem hogy több műszakban, nem vagyok egy lusta , nem akkarom munka nélküli lenni, de igen Oktassatok ki hogy helytelün írok! Ti se vagytok jobban, nem az írásról kérdeztem! Igen kösszi a válaszokat!! :)

Hát probálok talpra állni a xanaxrol leszoktam nagy nehezzen, Prozac szívfájdalmat okozott , Frontin se hatott nagyon. Atarax stb .

2013. febr. 7. 01:03
 7/10 anonim válasza:
55%

Szia! Az írásodból is érezhető a szorongásod. A tanárod egy tróger szemétláda. Az előttem szólókkal egyetértek, a sulit feltétlen fejezd be. Hogy lesz-e belőled pincér, azt majd az élet megmondja. Lehet, hogy imádni fognak a vendégek, mert jól bánsz velük, még akkor is, ha a tányért nem a legszakszerűbben kanyarintod eléjük az asztalra, vagy az üveget odakoccintod a pohárhoz amikor töltesz belőle.

Azt hiszem, talán valami családsegítőt keress fel, kérj segítséget a leki problémáidra. A pszichológus drága, de szerintem biztosan van megoldás ingyenes ellátásra is. Semmiképp ne add fel a terveidet, légy kitartó és elszánt. Én személy szerint szurkolok Neked, mert érzem az írásodból azt, hogy van benned elég elszántság a változtatáshoz!

2013. febr. 7. 10:25
 8/10 anonim ***** válasza:
80%
Gyárba 3 műszakba túlóra nélkül lehet 100-110 ezret keresni. Plusz aki minden hétvégén megy még a 150et is megkapja.
2013. febr. 7. 14:02
 9/10 A kérdező kommentje:

Kösszi a válaszokat!

Hát nem írok tőkáletesen de legalább gyorsan. Néha Sértődékeny vagyok. Nem akkarok szegény lenni meg munka nélküli. És hát Gondoltam a biztonsági őrre!! Ez igy megtetszett!! :)

2013. febr. 7. 18:15
 10/10 A kérdező kommentje:
+ Még valami Nem cigizek nem, nem isszok alkoholt se, nincsenek káros szenvedélyeim. Olyan ember vagyok akki beossza a pénzét és csak a legfontosabbat veszi meg! :)
2013. febr. 7. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!