Melyikkel könnyebb elhelyezkedni: andragógia, emberi erőforrások, kereskedelem és marketing, gazdálkodási és menedzsment?
Figyelt kérdés
2013. febr. 5. 13:49
11/18 A kérdező kommentje:
Szerintem azzal nincs baj, hogy a matekot és a fizikát tartod a legjobbaknak, sőt becsülendő aki ezeket tudja, mert tényleg nehezek, és nagyon hasznosak is!
A baj azzal van, hogy minden mást f.verésnek tartasz!!!!! Kár...
2013. febr. 8. 12:20
12/18 anonim válasza:
Érdekes, valahogy még is közgazdászok és bankárok iránítják a világot. Nem műszakisok.
13/18 anonim válasza:
*irányítják
Tisztelem a mérnököket (is), de egyre feltűnőbb (nem csak nekem), hogy akik az elmúlt pár évben, sőt pár idősebb mérnök is igen szűklátókörű és mindenki más lenéz. Ami enyhén röhejes...
14/18 A kérdező kommentje:
12-es, jó amit írtál. Lehet, hogy emiatt meg vannak sértődve a mérnökök, és ezért olyan antiszocok. :)
2013. febr. 9. 18:16
15/18 anonim válasza:
Akkor pl. a biosz is szellemi f@szverés??:D Majd gondolj arra, mikor 80 évesen kétnaponta jársz majd orvoshoz a rengeteg bajoddal, hogy az aki téged meggyógyít, milyen szellemi f@szverést végezhetett egész életében.:D
16/18 anonim válasza:
Elnézést, nem tudtam megállni, hogy hozzászóljak.
17/18 anonim válasza:
Azt mondják (és igazuk is van), hogy a gazdálkodási és menedzsment a legáltalánosabb közgáz szak. Én úgy gondolom, hogy ha nem melegedni jársz be és nem csak az "év végi kettesért" küzdesz, akkor igen hasznos tudást ad. Nem mellesleg bizonyos főiskolákon/egyetemeken igen komoly specializációkat lehet hozzá választani. Arról nem is beszélve, hogy szinte bármelyik közgazdász MA-ra mehetsz vele. Gazdálkodási és menedzsmenten tanulsz emberi erőforrást, marketinget, kereskedelmet+ a szak sajátjait.
18/18 anonim válasza:
Azt kifelejtetted,hogy a hiányzó krediteket pótolhatod msc-n pl. pü/szv. miatt.Vicces a két szakmát összehasonlítani.Tényleg sok sz4rt tanulnak,aztán mire mennek vele.Semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!