Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyikkel könnyebb elhelyezked...

Melyikkel könnyebb elhelyezkedni: andragógia, emberi erőforrások, kereskedelem és marketing, gazdálkodási és menedzsment?

Figyelt kérdés
2013. febr. 5. 13:49
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Szerintem azzal nincs baj, hogy a matekot és a fizikát tartod a legjobbaknak, sőt becsülendő aki ezeket tudja, mert tényleg nehezek, és nagyon hasznosak is!

A baj azzal van, hogy minden mást f.verésnek tartasz!!!!! Kár...

2013. febr. 8. 12:20
 12/18 anonim válasza:
100%
Érdekes, valahogy még is közgazdászok és bankárok iránítják a világot. Nem műszakisok.
2013. febr. 9. 16:22
 13/18 anonim válasza:

*irányítják

Tisztelem a mérnököket (is), de egyre feltűnőbb (nem csak nekem), hogy akik az elmúlt pár évben, sőt pár idősebb mérnök is igen szűklátókörű és mindenki más lenéz. Ami enyhén röhejes...

2013. febr. 9. 16:24
 14/18 A kérdező kommentje:
12-es, jó amit írtál. Lehet, hogy emiatt meg vannak sértődve a mérnökök, és ezért olyan antiszocok. :)
2013. febr. 9. 18:16
 15/18 anonim ***** válasza:
69%
Akkor pl. a biosz is szellemi f@szverés??:D Majd gondolj arra, mikor 80 évesen kétnaponta jársz majd orvoshoz a rengeteg bajoddal, hogy az aki téged meggyógyít, milyen szellemi f@szverést végezhetett egész életében.:D
2013. febr. 13. 21:58
 16/18 anonim ***** válasza:
Elnézést, nem tudtam megállni, hogy hozzászóljak.
2013. febr. 13. 21:59
 17/18 anonim válasza:
Azt mondják (és igazuk is van), hogy a gazdálkodási és menedzsment a legáltalánosabb közgáz szak. Én úgy gondolom, hogy ha nem melegedni jársz be és nem csak az "év végi kettesért" küzdesz, akkor igen hasznos tudást ad. Nem mellesleg bizonyos főiskolákon/egyetemeken igen komoly specializációkat lehet hozzá választani. Arról nem is beszélve, hogy szinte bármelyik közgazdász MA-ra mehetsz vele. Gazdálkodási és menedzsmenten tanulsz emberi erőforrást, marketinget, kereskedelmet+ a szak sajátjait.
2013. febr. 13. 23:14
 18/18 anonim ***** válasza:
Azt kifelejtetted,hogy a hiányzó krediteket pótolhatod msc-n pl. pü/szv. miatt.Vicces a két szakmát összehasonlítani.Tényleg sok sz4rt tanulnak,aztán mire mennek vele.Semmire.
2013. júl. 7. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!