Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyik jobb munka: nyomozó...

Melyik jobb munka: nyomozó vagy lakberendező?

Figyelt kérdés
Nekem mindkettő nagyon szimpi, és eddig úgy volt, hogy nyomozó szeretnék lenni, de most kezd megtetszeni a lakberendezői munka is (Mamával sok Spektrum Home-ot nézünk xD) Tegyük még hozzá azt is, hogy nem vagyok valami jó tesiből, és a nyomozóhoz viszont az kell, így lehet hogy jobb lenne a lakberendező... Vagy valami rendezvényszervező. Vagy hogyha ezek nem keresnek valami jól (márpedig szerintem nem nagyon :/), akkor valami olyan szakma ami ilyen kreatív, és hasonló ezekhez? :D Melyik a jobb? Fizetésben? :))

2013. febr. 4. 20:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezek csak a tv-ben léteznek! :) De komolyan, a mai világban még használható értelmes szakmával is nehéz elhelyezkedni, nemhogy ilyen kitalált bóvli dolgokkal. Normális hagyományos szakmát keress (szakács, cukrász, pék, stb...)
2013. febr. 4. 20:39
 2/8 A kérdező kommentje:
Már nem azért, de nyomozó igen is létezik, és szerintem a többi is. Lehet, hogy tv-ben látni leginkább, de attól még léteznek! xD
2013. febr. 4. 21:36
 3/8 anonim ***** válasza:

Gondolom, hogy még fiatal vagy. Ebből adódóan van még bőven lehetőséged a jövődön gondolkozni. Ezek mind csak ilyen gyerek elképzelések, majd ha eljön az ideje, rá fogsz jönni, hogy mit szeretnél.

Például én: nagyon rossz tanuló voltam az általános iskolában és a középiskola első két osztályában. Főleg matematikából és úgy alapjában véve mindenből gyenge voltam.

Ennek ellenére kitűnőre érettségiztem és haladok a diploma felé az egyetemen.

Gondoltam volna, hogy egy gyenge szakiskola, szakközépiskolai osztályából eljutok az egyetemre? Hát nem.

De 11-ben megváltozott minden, és a jó útra terelődtem.

Ne feledd, a tudás hatalom! Tégy a jó jövődért. :)

2013. febr. 4. 22:35
 4/8 anonim ***** válasza:
A szakiskola szakközép osztálya alatt azt értem, hogy a 80%-ban szakmunkás osztályokból álló szakiskolában, volt/van pár szakközépiskolai osztály. 44 pontos felvételivel ide kerültem. :)
2013. febr. 4. 22:37
 5/8 anonim ***** válasza:

Véleményt kértél, kaptál. Nem kell megsértődni! Aki ide ír a kérdésedre, az feltehetőleg segítő szándékkal teszi.

Lakberendezőként vagy nyomozóként valóban nem tudsz megélni. Ennyi.

2013. febr. 5. 08:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Igen, én is segítő szándékkal írtam le mindent. Nem láttam az utolsó kommentedet, de én mondom, hogy gondolkodj egy reális szakirányon, amit szeretsz és majd jól fogsz belőle megélni.

Majd ha benő a fejed lágya (nem bosszantásból írom), akkor rájössz majd, hogy milyen célokat is szeretnél elérni az életben.

Addig tanulj szorgalmasan. A tudás hatalom! :)

2013. febr. 5. 21:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Apropó: a nyomozóhoz illetve a lakberendezőhöz tehetség kell. Nem lehet akárkiből az. Ezt főleg a nyomozóra mondom. Elhiheted, hogy akik azok, ők magas iskolát végeztek, jól tanultak, és a tehetségük valamint az eszük által lettek alkalmasak erre a munkára.

Majd egyszer rá fogsz jönni, hogy mi szeretnél lenni.

2013. febr. 5. 21:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! És első válaszoló, én nem sértődtem meg, csak írtam! :D Csak úgy megkérdeztem, mert még bőven van időm gondolkozni hogy mi szeretnék lenni. :)
2013. febr. 6. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!