Melyik jobb munka: nyomozó vagy lakberendező?
Gondolom, hogy még fiatal vagy. Ebből adódóan van még bőven lehetőséged a jövődön gondolkozni. Ezek mind csak ilyen gyerek elképzelések, majd ha eljön az ideje, rá fogsz jönni, hogy mit szeretnél.
Például én: nagyon rossz tanuló voltam az általános iskolában és a középiskola első két osztályában. Főleg matematikából és úgy alapjában véve mindenből gyenge voltam.
Ennek ellenére kitűnőre érettségiztem és haladok a diploma felé az egyetemen.
Gondoltam volna, hogy egy gyenge szakiskola, szakközépiskolai osztályából eljutok az egyetemre? Hát nem.
De 11-ben megváltozott minden, és a jó útra terelődtem.
Ne feledd, a tudás hatalom! Tégy a jó jövődért. :)
Véleményt kértél, kaptál. Nem kell megsértődni! Aki ide ír a kérdésedre, az feltehetőleg segítő szándékkal teszi.
Lakberendezőként vagy nyomozóként valóban nem tudsz megélni. Ennyi.
Igen, én is segítő szándékkal írtam le mindent. Nem láttam az utolsó kommentedet, de én mondom, hogy gondolkodj egy reális szakirányon, amit szeretsz és majd jól fogsz belőle megélni.
Majd ha benő a fejed lágya (nem bosszantásból írom), akkor rájössz majd, hogy milyen célokat is szeretnél elérni az életben.
Addig tanulj szorgalmasan. A tudás hatalom! :)
Apropó: a nyomozóhoz illetve a lakberendezőhöz tehetség kell. Nem lehet akárkiből az. Ezt főleg a nyomozóra mondom. Elhiheted, hogy akik azok, ők magas iskolát végeztek, jól tanultak, és a tehetségük valamint az eszük által lettek alkalmasak erre a munkára.
Majd egyszer rá fogsz jönni, hogy mi szeretnél lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!