Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ilyen eredménnyel továbbtanulni?

Ilyen eredménnyel továbbtanulni?

Figyelt kérdés

Nemsokára tovább fogok tanulni. Mindenből nagyon jók lettek az eredmények, kivéve töriből. 11-ben és 12-ben is az év végi töri jegy 3-as lett.

Mérnökinformatika szakra szeretnék menni az ELTE-re, de iszonyatosan ideges vagyok.

Mekkora probléma ez? Nyelvizsgám is van. Mindenből jó vagyok, csak töriből nem. :(

2013. febr. 4. 19:36
 1/4 anonim ***** válasza:
ELTE-n nincs mérnökinfo. Amúgy ha erre a pályára készülsz teljesen mindegy milyen vagy töriből...
2013. febr. 4. 19:39
 2/4 anonim válasza:
arra a szakra semmi töri nem kell.... ha tényleg jó vagy minden másból, és még nyelvvizsgád is van akkor sima ügy. arra figyelj, hogy az érettséid nagyon jó legyen matekból stb.. :)
2013. febr. 4. 19:41
 3/4 A kérdező kommentje:

Tényleg, programtervező infót akartam írni. De az 100%, hogy ezen a pályán fogok tovább tanulni.

Amiből nagyon jó vagyok, az angol, matek és infó. Ezekből az érettségi is nagyon jó lett és az év végi jegyek is 5-ösök mind a háromból.

A magyarból egy kicsit rosszabb vagyok. De azért nem vészes. Csak a töri miatt kezdtem pánikolni.

2013. febr. 4. 19:42
 4/4 A kérdező kommentje:

Egyébként lesz meghallgatás? Mármint szóbeli? Ott mit szoktak kérdezni?

Elnézést a sok kérdésért, de nagyon ideges vagyok. (ilyen vagyok)

2013. febr. 4. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!