Az OKJ-s hálózattelepítő és üzemeltető képzésen kötelező lerakni a CISCO-s vizsgát is?
Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 19:24
1/2 anonim válasza:
Hát ha arra nagyvizsgára gondolsz amelyik 4 nagyfejezetet tartalmaz akkor nem kötelező de le lehet, és ha levizsgázol én úgy tudom 80000Ft
egyébként meg minden egyes nagyfejezet után kapsz egy papírt hogy elvégezted és az sztem majdnem ugyanaz mintha leraknád a nagyvizsgát
Ha már ez a téma, nincs meg valakinek véletlenül a DRSEnt fejezet magyarul?
2/2 anonim válasza:
Ciscos vizsgát nem kötelező lerakni de érdemes :D de egyébként úgy műxik a dolog h. 4 nagy szemeszter van a Cisco CCNA képzésben mindegyik szemeszterben van 10 chapter, amik után vannak kisebb vizsgák de ezeket nem kötelező lerakni max ha a tanár mondja ( nálunk az összes vizsgát meg kellett csinálni). Ezek után van egy szemeszter záró vizsga ami ha sikeres utána kapsz egy papírt az adott szemeszterről. Nekünk be volt építve a suliban a Cisco CCNA képzés a tananyagba így egy fillérünkbe se került egyébként pedig elég súlyos ára van vmi 400-500 ezer is lehet talán. szóval ha semmibe se kerül akkor érdemes nekilátni nem olyan nehéz. Meg ha rákeresel neten találsz hozzá angol nyelven puskát is amik nagyrészt jók xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!