Melyik iskolát válasszam?

Figyelt kérdés

Köszönöm , hogy idetévedtél !

Nem rég multam 14 és gondolkoztam hogyan tovább . Az informatika iránt érdeklődöm és internetről innen - onnan megtanultam programozni ami mára elég jól megy . Sajnos nyelvekből nem vagyok jó de a többi mind 5-ös . Én úgy gondoltam , hogy szaközépbe megyek majd Egyetemre programozásra . De ezzel kizárom magamat az orvosi vagy a jogi pályáról és attól is félek , hogy amire felnövök minden centiméteren lesz egy programozó . Mi a véleményetek ti hogy gondoljátok ?

2013. febr. 2. 20:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ha jól tanulsz, ne vacakolj szakközépben, keress a környéken erős gimnáziumot matek szakkal. Onnan egyetemre könnyebb bejutni, nyelvekből is kikupálódsz (angol alap az egyetemeken, + német a munkaerőpiac nagy részén). Így a többi pályától sem vágod el magad, bár jó programozóból nem lesz dömping.

Az mit jelent hogy jól tudsz programozni? Érettségi, versenyfeladatok, esetleg valami felhasználói szoftvert kreáltál?:)

2013. febr. 2. 20:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Hobbim a beszélgetésre (chatbot) és tanulásra alkalmas programok szerkesztése általában visual basicban
2013. febr. 2. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!