Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hol találok "olcsó" matematika...

Hol találok "olcsó" matematika tanárt aki a 0-ról fel tudna készíteni legalább egy 2-es 3as matematika érettségire?

Figyelt kérdés
A 2100Ft/per óra mindenképpen sok...
2013. febr. 1. 07:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyetemisták között keresgélj, bár tudod, olcsó húsnak híg a leve, de egy kettest csak összekapar az is neked.
2013. febr. 1. 07:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Ennyi alatt Budapesten valóban csak egyetmisták vállalnak. Ami elég nagy lutri, de lehet szerencséd is.
2013. febr. 1. 09:12
 3/5 A kérdező kommentje:

Nekem biztosra kell mennem..

Tehát kénytelen vagyok az első google keresőben feljövő Matektanára hivatkozni..?

2013. febr. 1. 10:02
 4/5 anonim válasza:
0-ról? abszolut nulla, vagy van "valami", de nem sok? Ha lealább az alapismeretekről indulsz, sok idöt szánsz rá, jó tanárt fogsz ki, és nem vagy olyan butus, akkor van esélyed.
2013. febr. 1. 12:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Újpesten én 2000HUF/60 perc áron elvállalom.
2013. febr. 1. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!