Gimnáziumi tesi tagozat után hova tovább?
Figyelt kérdés
Testnevelő nem szeretnék lenni, nem akarom leélni az életem egy iskolába.Van esélyem bekerülni egy rendészeti fősulira?Ötletek írjat!2013. jan. 30. 21:54
1/2 anonim válasza:
Továbbtanulás mindenképpen egy hó helyre!
Az első lépés a jó érettségi, és ha az megvan, akkor szabad az út. Bárhova mehetsz, ahová fölvesznek. A rendészeti iskola is egy jó dolog.
Nem azért mondom, de testnevelő tanár, soha ne legyél az én véleményem szerint.
Rengeteg iskola és szak van. Nézz körül itt: felvi.hu
De az első ahogy már mondtam, hogy legyen jó érettségid. Mi lesz a választott tárgyad? Mert ha tesi, akkor szerintem azzal nyugodtan mehetsz a rendészetibe, de ha mondjuk mérnöknek mennél, akkor például ajánlatos a fizika vagy valamilyen másik természet tudományos tárgy.
2/2 anonim válasza:
"Testnevelő nem szeretnék lenni, nem akarom leélni az életem egy iskolába"
edzőként nem muszáj tesitanárnak menni, de te tudod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!