Miskolci Egyetem kolesz?
A Miskolci Egyetemre fogok járni,mesélnétek a koleszokról??
Milyen a társaság,lehet e tanulni,jól felszerelt??
Jó ott lakni??Mennyi az esélye hogy felvesznek??
Frissen végzettként is elég jók a kilátások itthon úgy tudom
A molnál azonnal lesz melód
Ha külföldre mész a kezdő fizu 7számjegyű lesz
Mennyi lelkes diák :D:D
Én nem MFK-s vagyok,de a kolikról tudok mesélni. Valóban a bulizás megy ott, tanulni sajnos képtelenség, így előfordul hogy Zh időszakban némelyik hallgató ajtótcsapkod hogy legyenek már egy kicsit csendbe a többiek és legyenek tekintettel azokra akik tanulnának :) Kedden-szerdán és csütörötkön egyetemi buli van, egyébként általában szintbulik, és olyan papírvéknyak a falak hogy azt is hallani ha valaki elmegy az ajtótok előtt. Én az egyesben laktam, ott 2 ágyas szobák voltak, nem tudom ti hova kerülnétek, szerintem vagy az E/3, E/4 vagy E/5-ös kollégiumokba, valahol 4 ágyasak a szobák.
Ha tanulni szeretnétek akkor mindenképp az uni hotel legyen a cél, mert ott kulturált a légkör, csend van, és tanulni is lehet (általában oda a jobb tanulók és az államisok kerülnek be).
Az egyetemváros tényleg jó, szerintem országos szinten a legmodernebb, ez igaz az egyetemre is.
Ami meg a várost illeti...tényleg kicsit gáz, meg nem tud hallgatóbarát, de az egyetemváros maga az, közel van minden, a legtöbb kolis egyetemista ki sem mozdul onnan, ritkán járnak be a városba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!