Mi kell ahhoz, hogy állatorvos legyek?
Kedves utolsó!
A lehetőség megvan rá hogy bekerülhessen csak kicsit magasra rakták a pontot. Vald be hogy annak sincs értelme hogy tömegszámra képezzék őket. Megadták a ponthatárt és ezt kell teljesítened, hogy bekerülhess.
Ha én tudom, hogy 465 pontot kell elérnem, akkor nyilván rákészülök, teszek még egy nyelvvizsgát és még egy emeltet. Csak ezt így pár hónappal az egész előtt kicsit nehézkes. A tavalyi 438 pont valószínűleg meglesz. Sajnos nem kapok másra plusz pontot, mert se terhes nem vagyok, se hátrányos helyzetű (félárva, munkanélküli anyával nem hátrányos helyzet).
Szóval ezt egy kicsit hamarabb kellett volna közölni. Ha ezt már tavaly minimum megtudom, mindjárt simán megszerzem. De így...
de egy jogi kart ne hasonlíts egy ORVOSI/ÁLLATORVOSI egyetemhez. Ezek kicsit nehezebbek, és nagyobb elhivatottságot is igényelnek. Jogi kar eddig miden szaros egyetemen volt, nemcsoda hogy tömegszakma lett, és a legsuttyóbb ökröket is felvették. Ha nem tudsz összeszedni 460 pontot, akkor ne is akarj doktori címet kínáló egyetemre járni....
Na, de a kérdezőnek: így tovább, valóban jó úton haladsz! Kívánom neked hogy összejöjjön!
Simán meglenne a 460 pont, ha nem érettségi előtt 3 hónappal kéne összeszedni. Akkor 2 emeltet raktam volna (meglett volna a 100 pont), pluszba nyelvvizsgázok a saját magam érdekében még franciából is. A jegyeim tökéletesek lennének, de ugye ott a természettudományos, ami négyes. Mindjárt pontveszteség. 4 éve a franc se gondolta, hogy nekem rá kellene gyúrni az ötösre olyan tantárgyakból, amik nem az én világom. Az érettségi nem tudom, hogy hogy fog sikerülni, reménykedem a minimum 85%ban.
Kíváncsi lennék, kedves utolsó, hogy neked ugyan hány pontod lett, hogy ennyire tudsz kötekedni. Én nem állítottam semmit a jogászok és állatorvosok közötti különbségekről, én csak magamat hoztam fel példának. Igen, ássatok el, hogy jogásznak készültem, mert az milyen egy semmirekellő szakma, mert sok hülye ment továbbtanulni. Biztos én tehetek róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!