Kérdezni szeretném, hogy ha a matek központim 28, és a magyar is 28 lett, felvesznek-e a Nyíregyházi Kölcseybe, ha a félévim kitűnő lett?
Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 18:23
1/7 anonim válasza:
Ha kitűnő vagy, hogy tudtál ilyen rossz központit írni?
2/7 A kérdező kommentje:
Túlizgultam az egész felvételit,és blokkolt az agyam,egyszerúen nem tudtam gondolkodni.
2013. jan. 24. 19:34
3/7 anonim válasza:
sajnálom :(
nekem ez a bajom a központival, hogy egyszeri lehetőség, és ha ilyen vagy, akkor neked annyi :/
4/7 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs,hogy egyáltalán ezzel behívnak-e szóbelire,vagy hagyjam a fenébe az egészet.
2013. jan. 24. 19:46
5/7 anonim válasza:
ne hagyd a fenébe! Inkább keress B, C, D, E terveket is. Ha megjelölöd, és nem hívnak be, akkor sem történik nagyon rossz dolog, de ha meg sem jelölöd, és behívnának, akkor buktad. Most úgy láttam, mindenki rosszat írt, átlagosan kb. 30 ponttal rosszabbat mint én 2 éve. Semmiképp se gondolj arra, hogy nem írod be!
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást.
2013. jan. 24. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!