Msc képzések:Gazdasági agrármérnök, nemzetközi gazdaság, vagy pénzügyön belül vállalati pénzügyek?
A tanterveket láttam, engem a vélemények érdekelnének a szakokról. Akinek van tapasztalata valamelyik szakról írja meg, hogy szerinte mennyire hasznos, mennyire érdemes azt választani.
Például tudok olyan véleményről, hogy a pénzügy Msc egy vicc. Ezt a BGF pénzügy szakáról mondták, hogy oda nem érdemes menni.
Van 1 db ismerősöm aki gazdasági agrármérnökön tanult, mikor végzett és több helyre jelentkezett dolgozni, nem tudták mi az h gazdasági agrármérnök, most egy kisebb bankban dolgozik.
Nemzetközi gazdaság és gazdálkodást nem vágom, de van 1-2 ismerősöm aki azt tervezi h odamegy, mert álítólag egyik suliban sem nehéz elvégezni.
Én BGF-s vagyok még alapképzésen, de a pénzügy tárgyak oktatásának színvonalával elégedett vagyok, minden évben többen jelentkeznek msc-re is, eddig nem volt olyan h nem indult volna, szal annyira rossz nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!