Andragógia alapképzés után mehetek pszichológia mesterképzésre?
"szerintem igen" -> és mégis honnan veszed?
még mindig nem
nem mehetsz
hihetetlen.. ne irkálj már hülyeségeket, mert a végén valaki elhiszi
pszichológia szakos hallgató vagyok, de van éppen andragógiás ismerősöm is
andragógia bsc után mehetsz:
művelődésszervező
turisztikai andragógia
felnőttképzési szervező
személyügyi szervező
munkavállalási tanácsadó
facilitátor
pszichológia bsc után pedig:
klinikai és egészségpszicho
kognitív és neuropszicho
tanácsadás és iskolapszicho
de egyébként szerinted kémia bsc után mehetsz biológia msc-re, mert hasonló tudományok, és egy karon tanulják? ..
Te ne írj már hülyeségeket!:) Egyszerűen andragógia alapképzés után be kell adni pszichológia MA-ra a jelentkezést. Kreditelismerésre van szükség. "Kreditelismerésre akkor van szükség, ha a jelentkező nem teljes kreditértékű oklevéllel rendelkezik, hanem olyan szakon végzett, amely csak további kreditek teljesítésével számíthatók be az adott mesterképzés felvételi eljárásában." (felvi)
Emiatt lehet, hogy fel kell venni 1-2 tárgyat a mesterképzés első félévében, de attól még lehet menni. Ugyanígy fordítva is, pszichológia BA-ról andragógia MA-ra. Utóbbiból ismerek is 3 embert, aki így csinálta.
pszichológiáról lehet menni andragógiára mesterre - ha jól tudom, bár nem vagyok benne teljesen biztos - de fordítva nem, nem és nem
ne idegesíts már, ilyen egyszerűen nincs
az elképzelhető, hogy valaki elkezdni az andragógiát, de aztán átmegy pszichóra, és vannak tantárgyak, amiket átvesznek, de az megint más..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!