Minek tanuljak tovább ha ezek érdekelnek?
Na kb én is így voltam ezzel gimi utolsó évében :D
Jelentkeztem mentősnek, ápolónak. Nem vettek fel szerencsére! Aztán következő évben javítottam a pontjaimon egy emelt biosz érettségivel, amivel (bár ide nem kell magas pontszám) de remek döntésnek bizonyult: környezettan szakos vagyok. Van kémia, de nem vészes és mindenféle érdekességet tanulok! a meteorológiától kezdve az ásványokon át a vízig :D Mesterképzésre pedig tervem a biosz :D
Na amit írsz, abból az etológust (állat pszichiáter) lehet össze rakni.
De hogy neked mi a legjobb, az neked kell eldöntened.
És nem árt érett és nem elhamarkodott döntést hozni.
És azt is figyelembe kell venni, hogy meg is kell majd élned belőle.
A kémiát pedig nem értem, hogy nem lehet érteni, én befizetek rá, hogy valami béna kémia tanárod lehet, és amit tanít azt én sem érteném meg, mert az nem kémia, hanem valami szubjektív hülyeség.
Mert ugye tanulóként mennék hozzá, és nem pszichiáterként, hogy most mit is akarsz mondani kisapám.
A matek szintén ilyen, rengetegen "nem értik", pedig a világ legkönnyebb tantárgya, nekem az égvilágon semmi gondom nincs vele.
De amit némelyik "matek" "tanár" szokott nyögni az órán, na attól az agyam is begörcsöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!