Szülésznő szeretnék lenni de megéri?
Sok helyen olvastam hogy nem kifizetődő. De akik ezt írták, kb mindnek okj-s papírja volt, én felső fokon szeretném kitanulni ezt a szakmát, és nem is magyarországon gondoltam vele elhelyezkedni... Így se érné meg szülésznőnek tanulni? Külföldön kb mennyi egy szülésznő fizetése hálapénzzel együtt? (nem tudom hogy ez a hálapénzes dolog külföldön mennyire "divat" de mindenképp érdekelne ez is.)
A válaszokat előre is köszönöm.
Főiskolai képzést válassz mindenképp, külföldön és itthon is csak azzal tudsz dolgozni.
Jól fogsz vele keresni, az tuti, mert nem kevés hálapénzt kapnak. Csak legyél kedves, támogató és megértő a kismamákkal.
Külföldön nincs hálapénz, de ott meg kiemelt és hiányszakma, szóval a fizetésed elég magas lesz, nem lesz szükséged hálapénzre. Sőt, jobb is, ha nem fogadod el, mert repülsz a munkahelyedről, ha megtudják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!