Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Gazdaságinformatikus szakra...

Gazdaságinformatikus szakra szeretnék menni?

Figyelt kérdés
Hogy érdemes érettségiznem, emelt matek és közép info vagy pedig emelt info és közép matek?

2013. jan. 17. 19:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Amúgy te tudtál bármit is abból 1 héttel utána amit infó szóbelire megtanultál? Mert én max pontosra csináltam, de úgy is ment ki a fejemből mint a huzat :D"

Emelt szóbeli nálam is max. pontos volt, és a mai napig el tudnám mondani bármelyik tételt/témakört. 4 évig infó szakra jártam, amit emeltre megtanultam azt már előtte is meg kellett tanulnom a 4 év során. most pedig főleg kell tudom az egyetemen, csak itt jóval részletesebb és magasabb szinten.

amúgy a kérdezőhöz: most 12.es vagy? jártál matek faktra? mert ha most kezdenél el készülni a tavaszi emelt matek érettségire, akkor inkább hagyd a p.csába. középiskolai keretek között ennyi idő alatt nem fognak tudni megtanítani integrálni/deriválni. vagy ha meg is tanítanának, nem lenne elég időd gyakorolni az érettségis feladatokat.

az sem gáz, ha úgy mész oda, hogy nem tanultál emelt matekot. tény, hogy egy picit hátrány, de nálam sem jelentett problémát. csak többet kell gyakorolnom, de megérte!

2013. jan. 19. 12:04
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem 10.es vagyok és most kell faktot választanom. Csak tisztában szeretnék lenni azzal, hogy hogyan lenne érdemesebb érettségiznem.Tudom kicsit előre szaladtam,de szerintem nem árt tudnom a lehetőségeket :)
2013. jan. 19. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!