Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi a véleményetek a Műszaki...

Mi a véleményetek a Műszaki Menedzser BSC-ről?

Figyelt kérdés

Elhelyezkedési lehetőségek?

Megéri?

2013. jan. 17. 15:43
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Maga az egész OE gyenge, tehát nem elismert?
2013. jan. 20. 16:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Én ezt így azért nem állítanám, van pár régmúltú, országosan elismert szakja.
2013. jan. 21. 16:58
 13/13 anonim ***** válasza:

A Kandó és a Bánki évszázados múltú. Mellesleg nehezek is, szenvedni kell. Nem szeretem ha ezeket fikázzák, jó suli.

A Neumann-ról semmit se tudok, állítólag nem rossz.

A Keleti gagyi. Rengeteg a gazdasági egyetem, kar, az OE elbújhat köztük. A Keleti Karon van amúgy a műszaki menedzser szak is. Több tárgyat a Rejtős tanárok oktatnak.

A Rejtőn van az országban az egyetlen helyen könnyűipari mérnök képzés, sejthető, hogy az akkor jó. Az évente kibocsátott 20 nyomdamérnök meg 20 csomagolómérnök el tud helyezkedni. Szerintem az ipari termék- és formatervező mérnök képzést is jól csinálják, különösen ha a divattervezés érdekel. A Rejtőn a környezetmérnöki szak az, ami szégyenfolt. Vicc, amit csinálnak, szervezetlenül, felkészületlenül, komolyan nem véve, alacsony színvonalon. Ők a könnyűiparban jók... Csak.

2013. jan. 21. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!