Szerintetek nekem való ez a szak v. kezdjek el másban gondolkodni?
Sziasztok :)
Jó tanuló vagyok:a bizonyítványom átlaga 4,8.Szeretek az emberekkel foglalkozni,meghallgatni és tanácsot adni Nekik(ha tudok).Ezért is gondoltam úgy,h Pszichológiát szeretnék tanulni.
Egyéb infók magamról:szabadidőmben zongorázok v. olvasok;nem akarok egoista lenni,de úgy veszem észre,h minden emberrel meg tudom találni a közös hangnemet...sőt;nagyon átérzem az emberek érzéseit és tényleg nagyon kíváncsi vagyok a lelkivilágukra.
Ha tudtok más szako(ka)t is ajánlani,nagyon megköszönném az ajánlásaitokat :)
Az tényleg igaz,h bölcsészdiplomával nem érek semmit és nem fogok munkát találni???
Pszichiáterként tényleg könnyebb elhelyezkedni, megbecsültebb állás is.
DE! a pszichológia bölcsészképzés, 3 év Bsc (+ 2 év Msc), míg a pszichiáter orvosira jár 6 évet majd még 5 év rezidens-és szakképzés. Nem mindegy hogy bölcsész vagy orvos lesz az illető.
Pszichiáter azért nem nagyon szeretnék lenni,mert nem támogatom,h vlkit egyből gyógszerekkel kezeljenek...(de ez a saját véleményem,nem kell leszólni)
De azért tudnátok linkelni egy olyan oldalt v. esetleg írni pár sort a Pszichiáter-tanulásról(hol lehet,kb mennyi a ponthatár,stb.) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!