Milyen főiskolai/egyetemi szakra menjek? Bővebben lent.
Érettségi eredmények:
Angol 93%
Magyar: 71
Matek: 53
Töri: 80
Földrajz: 80
Angol középszintű ny.vizsga.
Az angolt úgy értem el, hogy soha az életbe nem tanultam órára se, külön tanárhoz se jártam. Szeretem is a nyelveket. Ahogy a törit és a földrajzot is. A matekot, fizikát nem értettem soha és nem is szerettem. A helyesírásom is jó, de a magyart se szerettem. A rendes átlagom az nem túl fényes, mert nem nagyon tanultam évközben, s az érettségire is egyébként minimálisat. Valami olyan szak kéne, ahol ezeket a bizonyos szeretett tárgyakat "nézik" és aránylag jó eséllyel el is lehet helyezkedni vele.
ELTE föci, földtudomány - geológia, vagy meteorológia sztem neked való lehet...
Ezekkel el lehet helyezkedni, és jól lehet velük keresni, és érdekes tanulni is. Idegen nyelv elhelyezkedéskor mindenhol jól jön.
Azért ne legyeél büszke arra, hogy sosem tanultál egy tantárgyból, de ez talán most mellékes.
Ha csak ennyi alapján keresel szakot, nagy bajban vagy. Kezdjük ott, hogy azt nézed, mit dolgoznál. Az pedig nem csak a kedvenc tantárgyakról szól. Csak aztán jön, hogy mit tanultál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!