1 év alatt fel lehet készülni a SZín és filmművészeti egyetem rendezői szakának felvételijére?
vagy már cseszhetem a jövőm? de amúgy idén úgysem indul ez a szak
szerintem megy nekem filmcsinálás, de a felvételi követelmények alapján ha még kiszórnak olyat is aki durván készül rá nem tudom hogy 1 év múlva milyen esélyekkel indulnák
ja és úgy lenne hogy most érettségizek,de jövőre még maradnék a itt suliba vmi okj-s képzésre (ami hidegen hagy) és közbe tanulnék erre, megvalósítható?
köszönöm aki segít!
Megpróbálni mindent meglehet.
Ha tényleg szeretnéd csinálni, és szorgalmas vagy, akkor sikerülni fog.
Hajrá! :)
Ha most végzel, és jövőre úgysem indul rendezőszak, akkor a helyedben nem olyan OKJ-val bajlódnék, ami úgysem érdekel, hanem elmennék olyan OKJ-ra, ami erre készít fel.
Nem akarlak ugyanis elkeseríteni, de a SzínMűre az egyik legnehezebb bekerülni, elsőre szinte soha senkinek nem sikerül (még azoknak sem, akik hasonló típusú szakkőzépből mennek).
értem értem, köszööm a válaszokat
ezek az okj-k viszont nagyon húzóssak, annyi pénzt meg nem tudom honnan szedhetnék össze.pedig nagyon szeretném
Szia!
Én idén fogok felvételizni először és nagyon remélem, hogy sikerül. Jövőre tuti nem indul, max 2-3 év múlva. Én már fel vagyok készülve, csak a filmemet kell megcsinálnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!