Nyíregyházi Főiskola gazd. és menedzsment alapszakja után van esélyem, hogy felvegyenek egy budapesti (pl. Corvinus vagy BME) egyetem mesterszakjára (akár fizetettre)?
Figyelt kérdés
Írnátok tapasztalatokat ezzel kapcsolatban?2013. jan. 10. 15:39
1/7 anonim válasza:
Van,ugyan annyi mint bárkinek, van egy felvételi vizsga, ott kell remekelni.:P
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Ott ugye nézik a jegyeket is? Ja és a felvételi vizsga mit takar? Beszélgetés vagy írásbeli vizsga?
2013. jan. 10. 16:59
3/7 anonim válasza:
felvi.hu illetve az iskolák weblapja elég megbízható forrás ilyen kérdésekben
4/7 anonim válasza:
Van esély persze. Általában szokott lenni írásbeli vizsga, amin az elméleti tudást mérik fel. Illetve szóbeli, ahol lehet hogy tételt kel húzni vagy olyan szóbeli beszélgetés ahol a szakmai elhívatottságodat nézik, mik a céljaid, miért választod ezt a szakot. Iskolánként tényleg változó. Iskola honlapján megtalálod a szükséges infókat!
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
2013. jan. 10. 22:45
6/7 anonim válasza:
7/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, levelezős vagyok...:D
2013. jan. 12. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!