A kémiatudásom nagyjából egyenlő a nullával.9 hónap alatt fel tudok annyira készülni az érettségire, hogy 90% fölötti eredményt produkáljak (középszinten)?
Hát én sem igazán tudom, azért kérdezem. :)
Egyébként ami érdekel, azt elég egyszer elolvasnom, kívülről fújom, de a kémia sajnos nem ilyen. Valahogy soha nem is érdekelt, ezért nem nagyon tanultam, nem gondoltam, hogy majd egyszer minden álmom az orvosi egyetem lesz. Persze azt is meg tudom tanulni, ami nem érdekel, csak ahhoz több idő kell. Igazából azt sem tudom, hogy mekkora az anyag egy középszintű kémia érettségin.
Szia!
Szerintem a tanárodtól kérdezd meg! Ő sokkal jobban ismeri a képességeidet és a korlátaidat is, mint mi. Sőt, ő még segítséget is tud nyújtani.
Köszi a válaszokat, de annyit még elfelejtettem, hogy magamtól kellene felkészülni, tanárhoz nem tudnék járni. Aki suliban anno tanított, ő már elment másik iskolába.
Nincs valaki, aki esetleg érettségizett kémiából?
Szia!
Nézd meg az OM honlapján az előző évek kémia érettségijeit, talán abból látod kb milyen is a színvonala, mennyi tudásanagot ölel fel. Emellett esetleg keress olyan embereket (akár a suliból, akár netről), akik szintén az orvosira készülnek, és ha mód van rá, üljetek össze és beszéljétek meg a dolgokat akár egy jó tanár társaságában.
Neten keress kémiaportált, van egy csomó, gyakorolj, figyeld a kísérleteket.. Hátha megtetszik és akkor könnyebben is fog menni.
Remélem valamit tudtam segíteni, sok sikert kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!