Én építészmérnök szeretnék lenni! Jó ötlet?
Figyelt kérdés
szerintetek ha jó vagyok matekból fizikából geometriából is eléggéjól rajzolok
és érdekel is a mérnökség
szerintetek érdemes annak tanulni?
2009. aug. 27. 13:06
1/6 anonim válasza:
Szerintem nagy lehetőségek állnak előtted, ha tényleg jó vagy a szakmádban. A családban van két építészmérnök, most már milliomosok mind ketten. Távolabbi rokonok, úgyhogy nem tartjuk igazán a kapcsolatot velük, más világ amiben élnek, de csak biztatni tudlak, nagyon-nagy a lehetőségek tárháza.
2/6 A kérdező kommentje:
igen köszi választ
de még elötem áll sajna a gimi:(
nem vok ám 18 éves....
mégcsak most megyek gimibe
de köszi választ:D
2009. aug. 27. 14:04
3/6 anonim válasza:
Az nem baj, hogy még nem vagy 18 éves. Épp ez a lényeg, hogy az nagyszerű, ha már előre ezeken töröd a fejed, mert így céltudatosan, szisztematikusan tudsz előre haladni. Van, aki már 25 (pl. én) és még mindig azon töri a fejét, hogy mit is kellene kezdeni az életével.
4/6 anonim válasza:
Én is nyolcadikban döntöttem el, hogy építész leszek. Most a BME-re járok építészmérnökire, nem bántam meg, szeretem csinálni, de nem vagyok benne biztos, hogy mást nem csinálnék ugyanilyen lelkesedéssel. Jó, ha ezen gondolkozol, de ne félj más irányba is gondolkozni, az nem árt.
5/6 anonim válasza:
Kapcsolj rá a rajzra, én rajz tagozatos voltam, több osztálytársam felvételizett a műszaki egyetemre, de többet alkalamtlannak találtak a rajzai alapján.
Szóval nagyon nem elég "elég jó rajzos"-nak lenni, mert azokat is kiszórták, akik 4 éven keresztül heti 10 órában tanultak rajzot, ráadásul tehetségük is volt hozzá.
De ha sikerül és érdekel is, akkor jó választás. :)
6/6 anonim válasza:
Én is ezen gondolkozom csak az érdekelne hogy kell-e hozzá fizika érettségi? és ha igen milyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!