Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Idén töltöm be 21. életévem....

Paslidamo kérdése:

Idén töltöm be 21. életévem. Van egy érettségim. Szeretnék szakmát tanulni, de mivel külön élek meg is kell élnem valamiből. Ezt hogyan lehet megoldani? Erre van valami támogatás?

Figyelt kérdés
Kerestem a google-ben ezzel kapcsolatos dolgokat...de semmi.

2013. jan. 6. 12:32
 1/5 anonim válasza:
OKJ ingyen van nappalin 23éves korig, első szakma megszerzéséig. Bár nappalis, de sok helyen eléggé toleránsak, lazán befér munka mellé. Egyeztetni kell az adott sulival. Egy próbát megér. Amúgy tudtommal léteznek ingyenes felnőttképzések is. Bár lehet tévedek..
2013. jan. 7. 20:20
 2/5 A kérdező kommentje:

Értem köszi a választ.

Mindent megpróbálok...

2013. jan. 7. 21:46
 3/5 anonim válasza:

Neked az 1. szakmát még fizeti az állam. Végezheted esti tagozaton, és mellette részmunkaidőben még dolgozhatsz is.(nem diákmunkát) Általában hetente 3x kell bejárni, délutánra, szóval mellette kényelmesen lehet dolgozgatni.

Én is így fogok tanulni szeptembertől, csak nekem már 2. szakma, szóval fizetős.:)

Sok sikert.:)

2013. jan. 28. 09:28
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi.

Az a gondom, hogy a autóelektronikát nem találtam esti tagozaton, csak felnőtt képzést.

2013. jan. 29. 19:16
 5/5 anonim válasza:

:S

Levelező?

Esetleg suli után, ha van rá mód. Hétvégente. De ez már húzós :S

2013. jan. 29. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!