Ti egyetemistaként koliban vagy albiban laknátok szívesebben?
Figyelt kérdés
Eléggé önálló típus vagyok,könnyen barátkozom,viszont nem tudok milyen könnyen szoknék meg 4-5 szobatársat.Szerintetek melyik a kényelmesebb a koli vagy albérlet?(részesülök árvaellátásban,ami a költségeket részben fedezi)2013. jan. 4. 13:41
1/6 anonim válasza:
Ha bírnám a hangzavart, akkor koliban, így viszont albérletben lakom, mert zavar a folyamatos zaj.
2/6 anonim válasza:
Kolis vagyok, de ha tehetném albis lennék. Bár lehet csak azért, mert nagyon gáz a kolink, a társaság amúgy szuper.
3/6 A kérdező kommentje:
Első!Egyedül laksz,vagy lakótársakkal?
2013. jan. 4. 13:57
4/6 anonim válasza:
Lakótársakkal. Most fogok költözni, mert panelban lakok és az alattam lakó egy kisebbségi, akkor éjjel-nappal bömbölteti a zenéjét, az meg már az alvás rovására is megy, mert elég nehéz volt úgy aludni, hogy remeg az egész padló. Itt 3-an laktunk lányok. Ahova most fogok költözni ott 2-en leszünk egy sráccal, aki a csoporttársam. Egyedül nem szívesen laknék, mert elég társasági lény vagyok, tanulni is jobban szeretek a könyvtárba, ahol elég sokan vannak, nyomaszt, ha sokáig egyedül vagyok. De azért a koli nekem már sok lenne, mert elég hárpis tudok lenni pl. nem bírom ha vki hangosan szuszog alvás közbe, az órakattogást meg ilyen kis apróságok, amik másoknak lehet nem is tűnnek fel. Egyébként ha ez nem lenne szívesen laknék koliba is (bár kétlem hogy felvennének), mert nagyon jó a közösség, a kolibulik meg rendezvények, néha irigylem őket.
5/6 anonim válasza:
Én kolis vagyok, 4-en vagyunk egy szobában, van saját tusolónk és hűtőnk, ennyi a max. luxus, a mi kolink sem a legmodernebb. Először nagyon nem akartam koliban lakni, de úgy voltam vele, hogy kipróbálom, és most már egyszerűen imádom. A társaság nagyon jó, mindig van kitől segítséget kérni, főleg, hogy én szakkoliban lakom, 2 percre van a BME-től, olcsó és van benne minden (kondi, büfé, tanulószoba, könyvtár, szórakozóhely, stb...). Hangzavar sem szokott lenni, hiszen, mikor sokat kell tanulni, akkor mások is tanulnak. Szóval összességében szerintem verhetetlen. :)
6/6 anonim válasza:
Jah, és nem mellesleg 10 ezer forintért havonta kb. a Gellért-hegy lábánál lakom, ami nem kicsit szép! :D (Bár persze ez spec. körülmény...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!