Földtudományt tanuljak-é vagy ne? :D
Figyelt kérdés
Szeged jóóó??2013. jan. 3. 19:12
11/21 A kérdező kommentje:
És akkor a sorrend ELTE, Debrecen, Szeged
2013. jan. 5. 17:50
12/21 anonim válasza:
Szeged símán veri az ELTE-t földrajz, földtudomány képzésekben. Ha a meteorológia érdekel, akkor viszont tényleg elte, földtudomány szak, ott van ilyen szakirány egyedül.
Egyébként földrajz szakon nem csak földrajztanár lehet valaki, van több szakirány, településfejlesztés, táj és környezetkutató, geoinformatika, turizmus és jé, egyik se földrajz tanár, milyen érdekes.
13/21 A kérdező kommentje:
Debrecenben is van, ezért az lesz a második.
2013. jan. 5. 20:58
14/21 anonim válasza:
sokkal több a matek meg a fizika mint földrajzon. sokan emiatt hagyják ott. de amúgy elég univerzális lehetőségek vannak gondolom ott is. utána kell nézni. miylen szakirányok vannak ha vannak.
15/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Valaki a matekot, valaki a fizikát, kémiát, a sok kőzetet nem bírja.:D
Nem baj, engem ez érdekel.
A szakirányoknál a meteorológia érdekel.
De majd megyek Educatio kiállításra, és ott is informálódóm.
2013. jan. 6. 19:06
16/21 anonim válasza:
Mintha én írtam volna a kérdést :) A turizmuson kívül ez az egyetlen dolog, amit szerettem tanulni. Úgyhogy, elképzelhető, hogy találkozunk az eltén :D
17/21 A kérdező kommentje:
Remélem:D
2013. jan. 9. 04:00
19/21 anonim válasza:
20/21 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam ELTE-TTK nyílt napon. Hát.....
De az Educatio-n rátaláltam a műszaki földtudományra, tehát ő lesz az első. ME-MFK
2013. jan. 26. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!