Miért mondják minden szakmára, hivatásra, hogy ááá, telített, meghogy nem lehet vele elhelyezkedni?
Figyelt kérdés
Akár jogász,közgazdász,bölcsész,komm,pszich.stb-t akarna vki tanulni,a többiek leoltják hogy ne tanuljon mert úgysem kap állást.Akkor ezel szerint a mérnökön,az infón és az orvoson kívül ne is tanuljanak mást? Most csak példát mondtam.Ennyi erővel semmit ne tanulj, merthogy vagy nem kap állást,vagy mehet kávét főzni? ÁÁÁ ezek úgy fel tudnak húzni...2009. aug. 26. 16:31
1/8 anonim válasza:
Igazad van. Ezek azt hiszik, hogy csak az orvosi (hú de nagy dolog) ér valamit. Miután elvégzik, sírnak, hogy ennyit meg annyit kell ügyelniük.
2/8 anonim válasza:
En pszichora mentem iden...engem is kiakasztott...allandoan azt hallgattam "mennyi van mar", na es akkor? jogasz, orvos, foldrajz-turizmusos, marketinges minden van sza.asig akkor most mi van? vagy tanuljak vmi olyant amit nem szeretek mert amit szeretek abbol eppen sok van...
En ebbol akarok egy legjobb lenni, nem akarnek pl egy kozepszeru jogasz lenni.....ha erted mire gondolok...
bocs ha nem a kerdesre valaszoltam!
3/8 anonim válasza:
Informatikusból is Dunát lehetne rekeszteni meg mérnökből is.
Egyébként azért mondják, mert vannak olyan szakok és olyan régiók ahol ha nincs ismerettséged akkor kidobhatod a kukába a végzettségedet. :(
4/8 A kérdező kommentje:
utolsó: hát,én a mérnökről meg pont azt hallottam,hogy azt ajánlatos tanulni,mert kevesen vannak és jól el lehet vele helyezkedni,sok pénzért. Na pont erről beszélek hogy már minden szakmára ezt mondják hogy nem jó..pff...
2009. aug. 28. 12:48
5/8 anonim válasza:
Én is magyar szakra mentem. Azóta hallgatom aputól, hogy a nemtudomkinek a gyereke is magyartanár, és valami teljesen mást csinál, mert nem kapott munkát. Ez a legidegesítőbb, amikor a saját családod nem bízik a képességeidben. Én is úgy vagyok vele, mint az előbbi pszichológiahallgató, hogy olyat akartam tanulni, ami érdekel.
6/8 anonim válasza:
Igen igen... Műszaki középiskolába jártam ahol infót tanultunk, de már ott megláttam a képességeimet. Volt osztálytársam aki nyáron is programozott, bele volt őrülve, ő még bele is javított a tanár anyagába. Ő tuti ezzel fog elhelyezkedni és progtervező informatikus lesz. Mikor nekem is ezt sulykolták én is arra gondoltam, hogy olyan elvetemült és ügyes sose lennék mint ő. Szerintem mindenhol az igaz hogy abban legyél a legjobb amit választottál. Én ilyenben ami nem érdekel és érzékem sincs hozzá abban csak egy újabb béna szakember lennék. Inkább választottam humán szakot... Más kérdés mit fogok kezdeni vele, de az ember próbál boldogulni. Siker recept nincs!
7/8 anonim válasza:
Na jah. Én is informatikát tanulok, nem tudom mi lesz ha meg lesz az érettségim idén. Nem értek semmihez. Csak ahhoz, hogy napi 8 órát töltsek el ezen az oldalon.
8/8 anonim válasza:
Kedves kérdező: Gyere le Debrecenbe és majd meglátod mennyire nincs szükség mérnökökre itt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!