Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Lehetetlen a Gazdaságinformati...

Tibich kérdése:

Lehetetlen a Gazdaságinformatikus (Bsc) szakot úgy elvégezni, ha az ember még csak nem is érettségizik infoból?

Figyelt kérdés
Ahogy olvasom, a matek teszi ki a szak nagy részét, abból elég jó vagyok. Infobol sincs bajom, szeretem is, de úgy alakult, hogy nem abból érettségizem, viszonyt erősen gondolkodom ezen a szakon. Előre is köszi a válaszokat, mert nagyon érdekelne.

2013. jan. 1. 19:15
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Egyébként középszinten tanulom a matekot is, így nagyon megy, más kérdés hogy emelten mire megyek vele. De gondolom, egyébként mindent elmagyaráznak mielőtt elkezdenénk velük foglalkozni, nem? Itt az infóra és matekra gondolok főleg. Mert ha igen, akkor úgy gondolom rendelkezek olyan "aggyal", hogy megértsek bármit, legfeljebb pár magánóra igénybevételével.
2013. jan. 2. 19:00
 12/20 anonim ***** válasza:

szerintem is vágj bele nyugodtan, még úgy is, hogy közép szinten tanulod a matekot. esetleg olvasgass bele valahol majd az emelt szóbeli érettségi tételekből azokba a részekbe amiket írtam, hogy tanultuk, így kapsz egy kis képet róluk. nagyon sokan jöttek hozzánk olyanok, akik középszinten tanultak matekot, még olyanok is akik a középszintet csak hármasra írták. (mondjuk ők, nagy valószínűséggel ismételni fognak, hogy ha nem jöttek bele)

annak nem ajánlott ez a szak, aki csak azért jön ide mert itt van támogatott hely, és ha még nem is érdekli őt ez a téma, na akkor tuti ki fog bukni.

bgf-es gazdinfós voltam

2013. jan. 2. 20:31
 13/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi, lassan teljesen sikerül meggyőznötök. Az egyetlen dolog ami még egy picit aggaszt, hogy állítólag Debrecenben az egyik legnehezebb ez a szak, de olyan nagyon sokkal csak nem lehet nehezebb mint a BGF-en. Egy valami még érdekelne? Erre a szakra általában csak fiúk járnak?
2013. jan. 2. 20:37
 14/20 anonim ***** válasza:

hát én speciel lány vagyok :)

nálunk tavaly indult először a szak, akkor állítólag sokkal több fiú volt, arányt nem tudok, viszont idén ha nem is 50-50% az arány, de szerintem 60-40% körül lehet a fiúk javára

2013. jan. 2. 21:18
 15/20 anonim ***** válasza:

ezek voltak tavaly az emelt matek tételek, nézd meg ha van időd a: 4,5,8,9,10,22,25 ezek első félévben jól jönnek

geometria,térgeo nem volt, kombinatorika, statisztika, valszám majd most lesz

[link]

2013. jan. 2. 21:33
 16/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, hogy ilyen segítőkészek vagytok.
2013. jan. 2. 21:47
 17/20 anonim ***** válasza:

tanulj és menni fog :)

szerintem nézz utána, hogy pl debrecenben mikortól van programozás, mert ha már első félévben is, akkor érdemes nyáron neten olvasgatni róla, vagy valaki segítségével elkezdeni tanulni, hogy ne legyenek nehézségeid.

2013. jan. 3. 09:04
 18/20 A kérdező kommentje:

Csak második félévtől van programozás. Első félévbe ezek vannak:

Gazdasági matematika, Az informatika logikai alapjai,Bevezetés a közgazdaságtanba,Vállalatgazdaságtan,Szervezeti magatartás

,Számítógép architektúrák,Bevezetés az informatikába

2013. jan. 3. 14:33
 19/20 anonim ***** válasza:
matekhoz annyit mondanék, hogy ma láttam a decemberi vizsgaeredményeket kirakva... hát nem éppen szép látvány volt :) egyesek tömkelege, elvétve kettesek és hármasok (4-5 nem tudom, hogy volt e, annyira részletesen nem mélyültem bele) (BGF)
2013. jan. 4. 11:49
 20/20 anonim ***** válasza:

amit most műveltek januárban a matekkal, röhej volt, nem hiszem el, hogy 300 emberből csak 9 megy át 2-sel...

szerintem a decemberi vizsga még viszonylag könnyű volt, azon a januáriak..., ráadásul volt olyan példa, ami hibás volt, ez talán pont a január 15-i volt, az UV röhejesen könnyű volt, nem beszélve a VK-ról...

már előre félek a matek 2-től...

2013. febr. 16. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!