Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A BMEt meglehet majd így...

A BMEt meglehet majd így oldani problémamentesen?

Figyelt kérdés
Emeltezek matematikábol kozepezek fizikábal. A matek megy a fizika is es valamint az informatika is meg a programozás bar a programozas docog. Meg alapjába véve érdekel a szak. meg mik a kilátások munkahely valamint fizetes terén?
2013. jan. 1. 16:06
 1/5 anonim ***** válasza:
53%

Azt hiszem, ilyen helyesírással előbb újra végezd el az általános iskolát, aztán gondolkodj egyetemben!

Na ezért nem jogosak a tüntetők követelései, mert már az ELTE és BME is tele van síkhülyékkel!

2013. jan. 1. 16:13
 2/5 anonim válasza:

első kommentelőnek: ANYÁD

(bírom az ilyen szájkaratés hülyéket)

Én mindig is szar voltam helyesírásból, minden röpim karó lett, pedig foglalkoztam is vele meg olvastam is. Ja és mérnöknek készülök. Nem lehet mindenki mindenből jó, lehet hogy te segghülye vagy kémiából vagy fizikából esetleg MAGYARBÓL.

2013. jan. 1. 18:22
 3/5 A kérdező kommentje:

Hát na? Telefonról milyet akarsz hogy írjak? Örültem hogy bepötyögtem.......

De a kérdésre a válasz....menni fog?

2013. jan. 1. 18:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Felvehető tárgyak keretében meg fognak tanítani mindenre, amire középiskolából szükséged lesz, tehát nincsenek elvi határai. Sőt VIK-re (gondolom ide akarsz menni, bár ezt nem írtad le) viszonylag kevesen mennek emelt fizikával.

Viszont számon is kérik a fizikát, tehát akkor erre számíts, hogy ez komoly erő befektetést fog igényelni. (Erre is a BME hívja fel a figyelmedet).

Szóval a hozzáállás fontosabb, mint az előtapasztalatok.

2013. jan. 1. 19:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm. A kitartás a lényeg akkor meg a hozzáállás.
2013. jan. 1. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!