Szerinted melyik egyetemi/főiskolai szakok a leggagyibbak?
Figyelt kérdés
Most hagyjuk az ilyen, mindegyik ér valamit, az mondja rá hogy gagyi aki elvégezte szövegeket.
A véleményetekre vagyok kíváncsi hogy ti mit tartotok a legértéktelenebb, legrosszabb szaknak/szakoknak.:)
2009. aug. 25. 23:18
11/14 anonim válasza:
BTK-on a pszichológia egyáltalán nem nevezhető "hobbinak".
Elég kemény, magolós.Szóval nem nevezném egyáltalán könnyűnek.
Az alapképzéssel talán nem olyan egyszerű elhelyezkedni, de egy mesterképzéssel már nagyban megnövekednek az esélyek. Ha meg még le is doktorálsz...
És ha pedig nagyon jól tudsz egy nyelvet, pl angolt, akkor külföldön biztos el tudsz helyezkedni.
Amerikában minden második embernek pszichológusa van...
12/14 anonim válasza:
Érdekes, hogy csomó szakot láttam le gagyizva. Magukat a tanulmányokat nem tartom gagyinak (se az orvosit, se a pszichológusit, sem a kommunikációst) hanem a büszke, nagy egyetemisták hozzáállását, mert sokan a saját szakukat járatják le (lásd kommunikációsokra mindenki fujjog, hogy celebke típusok, magukat sztárújságírónak képzelő "bőcsész" gyerkőcök. Ismerek nagyon tehetséges, ambíciózus ellenpéldát is.) De legfőképp a magyar oktatási rendszert tartom gagyinak. Mindennek értéke kéne legyen, amit komolyan vesz és megdolgoz érte a gyerek... Sajnos ma már mindenki szerint csak a műszaki dolgoknak van presztízse. Remélem később valamivel jobb lesz a helyzet.
13/14 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan egyetem vagy főiskola ami gagyi lenne, csupán fölösleges szakokat indít, mivel a nagyrészükkel egyáttalán nem lehet elhelyezkedni.
14/14 anonim válasza:
Szerintem meg van olyan egyetem, de inkább főiskola, ami gagyi. Nem normális, hogy egy 10milliós országban több,mint 70 ilyen intézmény van. Törvényszerű, hogy ezek min. 1/3 tán fele is alapból gagyi, hiszen egyrészt nincsen ennyi megfelelő oktató, másrészről nincs is ennyi megfelelő diák. Tehát ezekben az intézményekben a futottak még kategóriás tanárok - akik máshol nem tudtak elhelyezkedni - tanítják a futottak még kategóriás diákokat - akiket máshova nem vettek fel. Ebből más nem tud kijönni, csak gagyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!