Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A középiskolát vagy az egyetem...

A középiskolát vagy az egyetemet élveztétek kevésbé?

Figyelt kérdés
Szóval lehet, hogy előbbiben némileg kevesebbet kell tanulni, de ott olyan tantárgyakat is amiket nagyon nem szívesen akarna az ember, habár gondolom az egyetemen/főiskolákon is van ilyen, szóval melyik évek voltak a szebbek?
2009. aug. 25. 18:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én rühelltem a középiskolát, pedig az egyik legjobb tanuló voltam. A főiskolát viszont imádtam, olyannyira, hogy idén fogok kiegészítő képzésre jelentkezni, hogy egyetemi szintűvé növeljem a diplomámat, utána pedig le akarok doktorálni.
2009. aug. 25. 19:02
 2/12 A kérdező kommentje:
A középiskolát azért utáltad mert valami tanulmányi szempont vagy a társaid miatt?
2009. aug. 25. 19:04
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A társaim miatt elsősorban. A mozgássérült nővéremmel egy osztályba jártunk és őt minden nap kigúnyolták. Én meg megvédtem, volt, hogy pofonnal, volt, hogy szavakkal, és ez nem tetszett senkinek sem.
2009. aug. 25. 19:08
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

A középiskolá.

Az egyetemet imádtam! Sokkal szabadabb, függetlenebb, egy csomó érdekes ember, sok buli stbstbstb

2009. aug. 25. 19:12
 5/12 A kérdező kommentje:
1. De rossz :S
2009. aug. 25. 19:13
 6/12 anonim ***** válasza:
90%
Én viszont pont fordítva a Gimit imádtam, a főiskolát gyűlölöm...bár lehet az is közrejátszik,hogy levelezős vagyok nem nappalis:)
2009. aug. 25. 19:22
 7/12 anonim ***** válasza:
42%

Én most megyek egyetemre, de nem hiszem, hogy a gimnáziumot fölül tudná múlni. Ott én voltam az iskola egyik legismertebb embere, mindenki szeretett, tanárok is, tehát nem azért voltam ismert, mert bunkó vagyok.

Mikor ballagtunk én kaptam a legtöbb virágot a tanulóktól is. Félve hagyom ott az iskolámat, mert tényleg sokat köszönhetek neki, úgy gondolom, hogy egyetemen sem az intézménnyel, sem a diákokkal nem lesz ilyen viszonyom. A szabadság pedig annyira nem izgat, mivel eddig is teljesen szabad voltam, ha partyzni akartam, akkor mehettem, ha csak sétálni valakival, akkor oda is elengedtek, ilyenekkel sosem volt probléma.:)

2009. aug. 25. 21:08
 8/12 anonim ***** válasza:
85%

én a középsulit nem szerettem.Szar volt az osztályközösség,igazi barátnőm nem is volt.Mindig váltakoztak,kivel voltam jóban,kicsit egyedül is éreztem magam.Ja,és nem nagyon szerettem tanulni,( legalábbis azt ami nem érdekelt)elég stresszes volt minden felelés...:(

Most megyek egyetemre,abból,ami érdekel,emélem ez jobb lesz közösségileg is meg tanulásügyileg is...:D

2009. aug. 26. 16:59
 9/12 anonim ***** válasza:
85%
Gimit szerettem, az egyetemet viszont már nem annyira.
2009. aug. 27. 13:31
 10/12 anonim ***** válasza:

Én most vagyok gimiben 11.es, de utálom.

Szörnyű az osztályunk és az osztályfőnökünk is.

Mindenki képmutató és pletykás és felszínes...

Az osztályfönökünk meg mint egy ovonéni...

Alig várom a egyetemet

2009. okt. 3. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!