A középiskolát vagy az egyetemet élveztétek kevésbé?
A középiskolá.
Az egyetemet imádtam! Sokkal szabadabb, függetlenebb, egy csomó érdekes ember, sok buli stbstbstb
Én most megyek egyetemre, de nem hiszem, hogy a gimnáziumot fölül tudná múlni. Ott én voltam az iskola egyik legismertebb embere, mindenki szeretett, tanárok is, tehát nem azért voltam ismert, mert bunkó vagyok.
Mikor ballagtunk én kaptam a legtöbb virágot a tanulóktól is. Félve hagyom ott az iskolámat, mert tényleg sokat köszönhetek neki, úgy gondolom, hogy egyetemen sem az intézménnyel, sem a diákokkal nem lesz ilyen viszonyom. A szabadság pedig annyira nem izgat, mivel eddig is teljesen szabad voltam, ha partyzni akartam, akkor mehettem, ha csak sétálni valakival, akkor oda is elengedtek, ilyenekkel sosem volt probléma.:)
én a középsulit nem szerettem.Szar volt az osztályközösség,igazi barátnőm nem is volt.Mindig váltakoztak,kivel voltam jóban,kicsit egyedül is éreztem magam.Ja,és nem nagyon szerettem tanulni,( legalábbis azt ami nem érdekelt)elég stresszes volt minden felelés...:(
Most megyek egyetemre,abból,ami érdekel,emélem ez jobb lesz közösségileg is meg tanulásügyileg is...:D
Én most vagyok gimiben 11.es, de utálom.
Szörnyű az osztályunk és az osztályfőnökünk is.
Mindenki képmutató és pletykás és felszínes...
Az osztályfönökünk meg mint egy ovonéni...
Alig várom a egyetemet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!