Ti hogy szoktátok rávenni magatokat, hogy tanuljatok?
Figyelt kérdés
itt a vizsgaidőszak és egyszerűen nincs kedvem nem tudom magam rávenni =/ és a legrosszabb hogy 3.án a legfontosabbal kezdek :S =/ valaki esetleg tanács?2012. dec. 30. 16:29
1/4 anonim válasza:
Engem a tudat, hogy nemsokára vizsga, és ha nem megyek át újra föl kell vegyem, egyből leültet az asztalhoz.
2/4 anonim válasza:
Velem is ez a gond, idén nagyon nem tudom rávenni magam. Mindig találok magamnak kifogásokat. Ugyanakkor mindig elhatározom, hogy felkelek reggel, és tanulok, de képtelen vagyok rá... állítok ébresztőket, messze rakom a telefont, de simán felkelek, kikapcsolom, és logikusan megmagyarázom magamnak, hogy még rengeteg időm van, és vissza fekszek aludni :) holott csak az agyam trollkodik.
Nekem csak 7.-én lesz az első. De utána 8, 11, 15, 23... szóval én se állok túl fényesen. Azt javaslom, hogy próbáld meg beosztani. Mondjuk sok napod már nincsen, de ha tételeket kell megtanulnod, akkor a maradék napban oszd be arányosan, és egy nap a kijelöltnél se többet se kevesebbet ne tanulj. Nekem ez mindig bevált.
3/4 anonim válasza:
Már 1 hete, mióta itthon vagyok, folyamatosan azon vagyok, hogy tanuljak, de egyszerűen nekem sem megy. Mindig avval jövök, hogy majd holnap, majd reggel felkelek blabbla, de elmaradt. Nyakamon a Január, ráadásul olyan beteg lettem, hogy örülök, ha 2 percig tudok ülni.
4/4 anonim válasza:
De jó ilyeneket olvasni :D Örültem h szénszünet van, legalább több időm lesz a tanulásra, aztán hogyne :)) már 2 tantárgy anyagát tudnom kéne mostanra, de eddig semmi. 9-10én két nagy vizsgám lesz, aztán 17, 24, és még február elején két vizsga. Bele se kezdtem...tételeket kell tanulni, de iszonyú sok. Lustaság...ááá..pedig az eszem jó :(( És jó lenne 4-5ösöket begyűjteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!