Szerintetek fel vennének Bp-en a Gundel Károlyba?
Figyelt kérdés
3.4 az átlagom:/(7.-es vagyok) kicsit utána néztem ,hogy miből kéne jónak lennem,hát a törim és a matekom elég pocsék,kettes-hármas..viszont magyarból és idegennyelvből négyes-ötös vagyok..szerintetek lenne esélyem?az idegenforgalmira szeretnék menni2012. dec. 27. 21:58
1/2 anonim válasza:
szinte semmi, kitűnővel és 76 pontos központival az 56. voltam az ideiglenes listán:DD mondjuk csak poénból jelöltem be. de amúgy csak arra a tagozatra emlékszem 572-en jelentkeztek...a vendéglátóiparira vagy 800-an:| de végigfutottam a listán és a legtöbb emberke lakatos vagy kolompár volt xd
2/2 anonim válasza:
9.es vagyok Gundelben, idegenforgalmi tagozaton.
64 pont lett tavaly a központim. Már nem emlékszem hanyadik voltam ideiglenesen, de valahol a köze pe táján.. szal simán felvettek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!