Mi legyek? (bőven lent)
9.-es vagyok nyelvi előkészítős. Tudom furcsán hangzik hogy még csak ennyi de rájöttem hogy milyen gyorsan telik az idő.. hiszen még csak most kezdtem a gimnáziumot (Elég erős gimnázium, + Evangélikus) és már félév van..
Úgy gondolom az nem hátrány ha valakinek van egy biztos elképzelése a jövőre nézve. Na de térjek is a lényegre jövőre 10.-be kell választanom + órákat ez nem fakultáció/emelt hanem tagozatnak hívják és heti + 2 óra van belőle és 2 tantárgyat lehet választani szóval az heti + 4 óra lenne és majd 12.-ben jönne a fakultáció/emelt.
Na most mit válasszak? Humán az kilőve.. Megtanulom nem arról van szó de nem vagyok humán beállítottságú hanem reál. Matekot szeretem 5 vagyok belőle (Tudom hogy a jegy nem számít mert akárki akár hogy lehet ötös.. de talán ad valami kis képet rólam)viszont annyi a baj hogy sokszor figyelmetlen vagyok.. tehát tudom a matekot csak néha el-el nézem és akkor egy pici hiba miatt más jön ki..:/
Fizikából is jó vagyok bár azt nem szeretem annyira..
Kémiát azt szeretem és értem is:)
A Biológiát is.. valójában ezzel merült fel hogy ezzel kéne tovább menni meg a kémia..
Személyiségem: Amit kitűzök magamnak abban eléggé kitartó vagyok,jó eszű,könnyen tanulok,precíz vagyok.. és hát többet így most nem tudok mondani magamról.
Mit gondoltok?
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok és kérek mindenkit hogy aki csak rosszindulatú megjegyzést akar tenni az ne írjon.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!