Mi legyek? (bőven lent)

Figyelt kérdés

9.-es vagyok nyelvi előkészítős. Tudom furcsán hangzik hogy még csak ennyi de rájöttem hogy milyen gyorsan telik az idő.. hiszen még csak most kezdtem a gimnáziumot (Elég erős gimnázium, + Evangélikus) és már félév van..

Úgy gondolom az nem hátrány ha valakinek van egy biztos elképzelése a jövőre nézve. Na de térjek is a lényegre jövőre 10.-be kell választanom + órákat ez nem fakultáció/emelt hanem tagozatnak hívják és heti + 2 óra van belőle és 2 tantárgyat lehet választani szóval az heti + 4 óra lenne és majd 12.-ben jönne a fakultáció/emelt.

Na most mit válasszak? Humán az kilőve.. Megtanulom nem arról van szó de nem vagyok humán beállítottságú hanem reál. Matekot szeretem 5 vagyok belőle (Tudom hogy a jegy nem számít mert akárki akár hogy lehet ötös.. de talán ad valami kis képet rólam)viszont annyi a baj hogy sokszor figyelmetlen vagyok.. tehát tudom a matekot csak néha el-el nézem és akkor egy pici hiba miatt más jön ki..:/

Fizikából is jó vagyok bár azt nem szeretem annyira..

Kémiát azt szeretem és értem is:)

A Biológiát is.. valójában ezzel merült fel hogy ezzel kéne tovább menni meg a kémia..

Személyiségem: Amit kitűzök magamnak abban eléggé kitartó vagyok,jó eszű,könnyen tanulok,precíz vagyok.. és hát többet így most nem tudok mondani magamról.

Mit gondoltok?

Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok és kérek mindenkit hogy aki csak rosszindulatú megjegyzést akar tenni az ne írjon.:)

2012. dec. 22. 19:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Az egyetem választásra ráérsz még, pláne, hogy azt sem tudni, mit hoz a jövő (gondolom nézel híradót). De ha oda jut az idő, hogy választani kell, akkor olyat kell jelölnöd, ami tényleg közel áll hozzád, plusz igény is van rá a munkaerő-piacon. Ilyen lehet például az orvosi egyetem, de tényleg várjál még az elhamarkadott kijelentésekkel, komolyan.
2012. dec. 22. 20:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen szoktam nézni, Persze én ezzel tisztában vagyok de mire én oda kerülök addigra biztosan behozzák a két emeltet egyetemekre hisz már most is van némely helyen + az egy emelt az már kötelező is és ezért kell döntetem mit vegyek fel hogy a lehető legjobbakat hozzam ki magamból érettségikor.:)
2012. dec. 22. 20:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Kémia plusz biosz=doki :) ha szereted is meg precíz vagy, akkor szerintem ez a neked való. De amúgy ezt neked kell eldöntend, nem másnak. Csakis neked, saját magadnak, ha mjad ott leszel a jelentkezés kapujában.
2012. dec. 22. 20:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen tudom, de egy ötlet dobás is sokat jelenhet ami majd segít később dönteni..:)
2012. dec. 22. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!