Az orosz kiejtést valamilyen könyvből megtudom tanulni, vagy csak ha tanár segít?
Elkezdtem önállóan tanulni oroszul, már a betűkkel ismerkedem, de a könyv amit vettem nem írja le, hogy kell pontosan kiejteni a szavakat, mik a kivételek. Valaki tudna ajánlani valamilyen könyvet, vagy csak tanár tudna ebben segíteni?
Válaszokat előre is köszönöm.
Kosaras István: Orosz nyelvtan
Meg anyukámnak van egy általános iskolás ötödik osztályos tankönyve:D de egyikben sincsen leírva, ő meg már nem emlékszik hogyan kell kiejteni
köszi a választ
Rosetta Stone V3 - Russian level 1,2,3
Ezt keresd meg egy letöltő oldalon,és ebből is tudsz tanulni..Nagyon jó.Érthetően szépen beszélnek benne,vissza tudod ellenőrizni magad.Egészen a level 3-as szintig elmegy.
Nekem Angol,és Japán van..Azért is jó,mert 3 féleképpen tudsz tanulni vele:hallás,olvasás,írás után..Tele vannak képekkel,feladatokkal..
Jó tanulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!