Tuzsu kérdése:
Minek érdemes tanulni manapság Magyarországon?
Figyelt kérdés
Mármint gondolom,tudjátok,hogy értem.Amivel jól lehet keresni és amivel hamar el is tudok helyezkedni amint végeztem.Azt tudom,hogy az oktatás és az egészségügy "nem a legjobb"!Mivel lány vagyok, nem ilyen ács és bádogos szakmák érdekelnének.Ti mit gondoltok,minek érdemes tanulni?2009. aug. 21. 18:14
3/9 anonim válasza:
Orvosként magánpraxisban jól kereshetsz.
4/9 anonim válasza:
Idegenvezetés, fordítás, mellette nyelv magántanár..
6/9 anonim válasza:
az idegenvezetésnél egyik dolog, hogy telített...én még annyit tennék hozzá az előttem szólóhoz, hogy szezonális munka. nyáron több "megbízás van", mivel több a kirándulni vágyó, több a turista. télen nincsenek olyan sokan, akik erre vágynának.
7/9 anonim válasza:
mérnök illetve programozó szakok. szerintem ezek ma a legbiztosabbak. én humán szakon vagyok épp, nulla reál érdeklődéssel, úgyhogy fogalmam sincs mi lesz:D, de elég kilátástalannak tűnik a helyzet.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek,sokat segített!
2009. aug. 22. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!