Ki készül gyógyszerészetire? És miért?
Eddig oda illetve orvosira készültem (nagyjából egyenlő eséllyel is ráadásul, mert mindkettő nagyon érdekel), de hála hoffmann gaznövénynek nem leszek az, legalábbis itt Magyarországon nem. Épp a skóciai egyetemeket lesem.
Hogy miért? Mindig is szerettem kotyvasztani, szappanokat, krémeket csinálni (a legtöbb szépségápolási holmim saját készítésű :D), érdekelnek nagyon a gyógynövények, a placebo hatás, minden. Persze tudom, ez kevés, mert a gyógyszerészet nem csak arckrém gyártásból áll, de ettől függetlenül tudom, hogy nagyon szeretném csinálni.
És te? :)
#1 Igen, vannak tárgyak ahol puskáznak, de ezek tölteléltárgyak, ilyenek mindenhol vannak (szabad bölcsésztől villamosmérnökön át orvosig). De egy szerves kémia vagy élettan vizsgán csak az tud átmenni aki rendesen megtanulta az anyagot, álmából felkeltve is tudja, és még némi szerencse is kell (legalábbis Pesten).
Én azért lettem gyógyszerész, mert érdekelt az eü és a kémia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!