Ki készül még az orvosira? Aki tanuló társat keresne. Valakinek lenne kedve?
hát elsőnek általános orvosit jelöltem, de utána lesz még gyógyszerészet és gyógytornász. Viszont minden vágyam, hogy az első helyre kerülhessek be és ezért mindent meg is teszek (vagy legalábbis megpróbálok) :)
És te hogy hogy szegedire készülsz? Én speciel azt hallottam, hogy ott a legjobb az orvosi képzés, de ez lehet megint valami pletyka csak, mindenki azt tartja legjobbnak ahova jár :)
Nekem is minden vágyam az orvosi különösképp a SZOTE lenne, voltam is a 'felkészítő táborukban' az nagyon jó volt, az emberek a hangulat, maga Szeged városa, be lettek mutatva az intézetek, koleszok is, volt 1-2 előadás is..
Tavaly jelentkeztem de sajnos nem vettek fel, idén meg egy másik sulit kezdtem el, hogy ne szokjak el teljesen a sulis élettől, így megint tolódik majd jövőre ez a dolog.. de ahogy a mostani felsőoktatási törvényt elnézem egyre nehezebb lesz bekerülni bárhova is, úgy tudom 2 emelt szintű érettségi lesz a kötelező majd...mert most ugye csak egy kell még..
Szóval jó lenne valakivel együtt tanulni aki nyitott erre, kialakítani valami tematikát és ösztönözni, segíteni a másikat! :)
Te mit gondolsz erről? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!