Skacok, csak őszinte válaszokat várok! De legyetek szívesek tényleg őszintén válaszolni! Ha meg lenne az érettségitek, (ha meg van akkor meg úgy is mindegy) mennétek rendőrsuliba?
"Őszinte választ fogok adni. NE MENJ RENDŐRNEK. Aki itt teszi fel kérdésnek, hogy idegenek szerint menjen-e annak, vagy sem, az ne menjen! Az menjen aki hivatástudatból megy! Akiben felmerül bármi kérdés ezzel kapcsolatban h megéri-e menni vagy sem, az ne menjen!!!"
Nem igaz. :) Sok olyan embert ismerek akikben felmerült ez a kérdés,és idén már őrmesterek lettek.Szerintem az nem jelenti azt ha valaki megkérdezi ezeket hogy már nem való annak.Nagyon jó empatikus képességgel rendelkezem,precizitással,megfelelő intelligenciával...csupán a véleményetekre lettem volna kíváncsi,hogy hányan helyeslik és hányan nem.Beszélgetni szoktam az éppen rendőrsuliban tanuló,egyik tanulóval, és szóba jött ön, akit fent idéztem.Tehát szóba hoztam a véleményét, és mondták is hogy igaza van,de még ez nem jelenti azt hogy nem szerethetem meg a hivatást :).Egy rossz van benne ,minden ott tanuló szerint.Sokat kell nagyon tanulni,de túlélhető :)Szóval az hogy megkérdezem, még nem jelenti azt hogy nem lennék odavaló :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!