Melyik főiskolára kell járnom ahhoz, hogy kriminálpszichológus lehessek?
Figyelt kérdés
12.-es vagyok, bár még csak jövőre kell iskolát választanom, mivel egy ötéves gimnáziumi képzésen vagyok, ahol az angol és az olasz kerül előtérbe.
Szeretnék kriminálpszichológus lenni, csak azt nem tudom, hogy melyik főiskolában milyen karra kellene jelentkeznem, ha egyáltalán van ilyen, illetve hogy mik az elvárások (melyik tárgyból kell emelt.. stb.).
Nem tudom, hogy működik ez, hol lehet ilyen képzésen részt venni. Tudna nekem valaki segíteni? (:
18/L
2012. dec. 8. 15:45
1/2 anonim válasza:
A kriminológus egy mesterképzés, előtte el kell végezned egy alapképzést.Ezen a honlapon sok infó van a tárgyakról, felvételi követelményekről (melyik alapszakot fogadják el) stb.
Az ELTE ÁJK-n van ez a szak.
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Most már legalább tudom, melyik suliba jelentkezzek. (:
2012. dec. 11. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!