Ha külföldről szeretnék kommunikáció és médiatudomány egyetemre menni mit kell tennem?
Figyelt kérdés
Budapesten szeretnék tanulni kommunikáció és médiatudományt tanulni,ezért szeretném megtudni,hogy mi szükséges ahhoz,hogy ez sikerüljön.Előre is köszönöm a válaszokat!2012. dec. 3. 20:05
1/3 anonim válasza:
Ha külföldi suliban érettségiztél, akkor a jelentkezéskor be kell küldened az eredeti nyelvű bizonyítványaid másolatát, meg a hiteles fordítások másolatát az Oktatási Hivatalhoz a jelentkezés során, és ők majd ezek alapján nézik, hogy felvehető vagy-e a szakra, illetve hogy hány pontod van.
Nem tudom sulit néztél-e már, de BKF-en is van kommunikáció szak, én is odajártam, úgyhogy csak ajánlani tudom: [link]
2/3 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a választ,annyit szeretnék még kérdezni,hogy milyenek a munkalehetőségek mert mindeki azt mondja,hogy hiába végzem el ezt a szakot mert úgysem kapok munkát és azért ez egy kicsit megijeszt
2012. dec. 4. 19:33
3/3 anonim válasza:
Én erre mindig azt mondom,hogy tenned kell azért már a főiskolai évek alatt, hogy el tudj majd helyezkedni. Érdemes dolgozni, szakmai gyakorlatra menni már a tanulmányok alatt, BKF-en rengeteg ilyen lehetőséget kínál a Karrier Centrum, vegyél részt minél több projektben, hogy tapasztalatot szerezz, építs kapcsolatokat, és így azért jóval nagyon az esélyed, hogy el is tudj majd helyezkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!