Emelt szintű érettségi szükséges már a kommunikáció és médiatudomány szakokhoz is?
További változások a felsőoktatási felvételi eljárásokban 2013. január 1-jétől!
A felsőoktatási jelentkezés feltételeként meghatározott emelt szintű érettségi vizsgák jegyzéke módosul:
Társadalomtudományi képzési területen minden szakon, tehát a BKF esetében a Kommunikáció és médiatudomány, illetve Nemzetközi tanulmányok alapképzési szakokra jelentkezőknek a felsorolt tárgyak közül egyet emelt szinten kell teljesíteni: angol nyelv, francia nyelv, német nyelv, olasz nyelv, orosz nyelv, spanyol nyelv, magyar nyelv és irodalom, matematika, társadalomismeret, történelem.
Ezt írták ki nemrégen a BKF honlapjára..Most kezdtem a gimiben az utolsó évemet, tehát 2013-ban fogok érettségizni..Erre a főiskolára szeretnék jelentkezni, kommunikáció és médiatudomány szakra, viszont ez a követelmény azt írja, 2013 január 1.-től kötelező az emelt szintű érettségi...Ne haragudjatok, lehet hülye kérdés, de még nem vagyok igazán jártas ebben a továbbtanulás dologban, akkor ez rám már érvényes? Mert én tavaly abban a hitben nem jelentkeztem semmilyen fakultációra, hogy kommunikáció szakra nem kell emelt szintű érettségi, tehát már nem lennék képes fölhozni magam egy emelt szintű érettségire! Ne hurrogjatok le légyszives, értelmes válaszokat várok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!